Τηλεόραση|12.01.2021 12:22

Φαίη Σκορδά για επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1: «Έβαλα τον σπόρο»

Newsroom

Ξανά μαζί Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Αυτή είναι η τηλεοπτική «βόμβα» που έσκασε το βράδυ της Δευτέρας (12/1), όταν ο ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε τη μεγάλη επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάνκα στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, «το κανάλι και ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού».

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Φαίη Σκορδά και την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση σχολιάστηκε από το «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή να ρωτάει τη Φαίη για το παρασκήνισο της συμφωνίας, που έμεινε κρυφή από όλους μέχρι την τελευταία στιγμή. Στην αρχή η Φαίη Σορδά είπε: «Όλα στην ώρα τους, επίσημα έχει μιλήσει το κανάλι» αλλά μετά σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα λέγοντας:

«Δεν είναι ακόμα η στιγμή να σχολιάσω. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο σταθμός -για μένα που έχω περάσει και από άλλα κανάλια- έδειξε ότι είναι "ANT1".  Σημαίνει ότι έχει αντανακλαστικά. Όταν έχεις σε πάρα πολύ λίγες μέρες για να διαχειριστείς μία τέτοια σκέψη, μία τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις με τα αντανακλαστικά χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω - χωρίς να έχει σάλτσες και φανφάρες - δείχνει ότι υπάρχει μία βάση, υπάρχουν γερά θεμέλια. Γιατί δεν είναι εύκολο» είπε η Φαίη Σκορδά. Και συνέχισε λέγοντας για τη συμφωνία: «Σαφώς και το γνώριζα. Το έμαθα στον καρπό του στο σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν "έβαλα τον σπόρο"».

Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ είχε όρο ότι αν δεν αξιοποιηθεί σε κάποιο project που θα συμφωνούσε ο ίδιος από κοινού με το σταθμό θα μπορούσε να αποδεσμευθεί στο τέλος του χρόνου, όπως και έγινε.
Μετά την αποδέσμευσή του, για την οποία ενημερώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, κινήθηκαν ταχύτατα τα στελέχη του ANT1, ήρθαν σε επαφή με τον Γιώργο Λιάγκα και έτσι κλείστηκε η συμφωνία. Η παρουσία του στην εκπομπή θα είναι ζωντανή και καθημερινή. 

Γιώργος Λιάγκας: Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ-1, δίπλα στη Φαίη Σκορδά (NDP)

«Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Φαίη ΣκορδάΑΝΤ1Γιώργος Λιάγκας