Τηλεόραση|13.01.2021 12:31

Αργύρης Πανταζάρας: Ο Τάκης βάζει «φωτιά» στις Άγριες Μέλισσες

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και σχολίασε τις εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τη δυνατότητα των θεατών να παρακολουθούν online θεατρικές παραστάσεις εν μέσω πανδημίας. Τον δημοφιλή ηθοποιό γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του& «Θέμη» στην επιτυχημένη σειρά του Open, «Το κόκκινο ποτάμι». Αυτό το διάστημα ερμηνεύει τον ρόλο του ρεμπέτη Τάκη, στις «Άγριες Μέλισσες», όπου έχει δέσει τη μοίρα του με την Δρόσω Σταμίρη, ρόλο τον οποίο παίζει η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Ο Αργύρης Πανταζάρας μαζί με την «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» - Έλλη Τρίγγου - πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet».

Διαβάστε ακόμα: Αργύρης Πανταζάρας: Ποιες γυναίκες δεν έχουν καμία τύχη μαζί του και οι «Άγριες μέλισσες»

«Ο Τάκης ξαναγύρισε. Έρχεται, βάζει τη βόμβα, ανάβει φωτιά και φεύγει» είπε ο Αργύρης Πανταζάρας εννοώντας ότι θα αποκαλύψει στο Διαφάνι ότι η Δρόσω είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Και μάλιστα θα το πει στον Δούκα και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και καταστροφή για τη Δρόσω. Αναφορικά με τη διάρκεια του ρόλου του είπε ότι τα πράγματα είναι προκαθορισμένα και σύντομα θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή του Τάκη στη σειρά μια και όπως είπε «Δεν μου τη δίνουν τη Δρόσω. Δεν με αφήνουν. Έχω κάνει τα πάντα και η Δρόσω πάει αλλού».

Για την παράσταση «This is not Romeo & Juliet» και το live streaming των θεάτρων λόγω πανδημίας είπε: «Έχω μία γνώμη ότι ο πολιτισμός πρέπει να εκπέμπει σε κάθε εποχή. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία ιστορική εποχή και δεν μπορούμε να πάψουμε να εκπέμπουμε με κάθε μέσο. Αυτό δεν έρχεται να αντικαταστήσει το θέατρο έρχεται να το ενδυναμώσει και να πει ότι είμαστε εδώ και θα είμαστε σε κάθε περίπτωση. Όπως οι μουσικοί στον Τιτανικό παίζουν μέχρι τελευταία στιγμή... για αυτούς που έφυγαν και για αυτούς που είναι ακόμα ζωντανοί».

Δρόσω - Τάκης «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/1)

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους.

Ο Γραμματικός, όμως, δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό, αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του στις «Άγριες μέλισσες».

Αργύρης ΠανταζάραςΔρόσωΔιαφάνιΆγριες μέλισσες