Τηλεόραση|21.01.2021 14:56

Αργύρης Πανταζάρας: Για τον Τάκη στις Άγριες Μέλισσες και την εμφάνιση στις Κάννες

Newsroom

O Τάκης Δοξαράς είναι ένας ρόλος που γράφει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και ο Αργύρης Πανταζάρας γνωρίζει ακόμα μία επιτυχία μετά τον μακεδονομάχο Θέμη στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show»  την Τετάρτη (20/1) για τα συναισθήματά του όταν ερμηνεύει τον «Τάκη», αλλά και για το ταξίδι του στις Κάννες, όπου περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμα: Αργύρης Πανταζάρας: Ο Τάκης βάζει «φωτιά» στις Άγριες Μέλισσες

«Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι [...] Για μένα ο ρόλος του Τάκη είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τον Τάκη ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική. Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά».

Φυσικά, αναφέρθηκε στο ταξίδι του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία μικρού μήκους «Motorway 65», στην οποία και πρωταγωνιστεί με την Έλλη Τρίγγου - με την οποία πρωταγωνιστούν και στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet» αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες», όπου παίζει την «Ασημίνα Σταμίρη».

«Λείπανε όλοι (λόγω κορονοϊού) και εμείς είμασταν οι αστέρες. Έχουμε παλέψει για την ταινία και είπαμε θα το διασκεδάσουμε. Εκεί το ζήσαμε». Για την τηλεόραση ο ηθοποιός είπε: «Τώρα καταλαβαίνω τι εστί η τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη, μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά».

Διαβάστε ακόμα: Αργύρης Πανταζάρας: Ποιες γυναίκες δεν έχουν καμία τύχη μαζί του και οι «Άγριες μέλισσες»

Για την προσωπική του ζωή ο Αργύρης Πανταζάρας είπε: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη. Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις» είπε ο ηθοποιός της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

ΚάννεςΑργύρης ΠανταζάραςΆγριες μέλισσες