Τηλεόραση|22.01.2021 15:11

Έτερος Εγώ: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλά για το Netflix και τη μιζέρια στην Ελλάδα

Newsroom

Ο δημιουργός του «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε σε δημοσιεύματα που θέλουν την αστυνομική σειρά να συμπεριλαμβάνεται στις διαθέσιμες σειρές για προβολή του Netflix, αναφέροντας ότι η ελληνική παραγωγή είναι πανέτοιμη να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα: Ετερος Εγώ: Στο απομονωμένο στρατηγείο της «Κάθαρσις» με μία... Μέδουσα

«Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το Έτερος Εγώ στο εξωτερικό. Λόγω κορονοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί» δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας στην «Φωλιά των Κου Κου» στο Star.

Διαβάστε ακόμα: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δύσκολο να βλέπεις συναδέλφους σε άσχημη κατάσταση

Βρίσκεται στη διαδικασία για τον τρίτο κύκλο της σειράς που θα έχει τιτλοφορείται «Νέμεσις» και ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για το δικό του cameo πέρασμά του από το σίριαλ: «Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη στον πρώτο κύκλο της σειράς». Και συμπλήρωσε: «Έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι και οι βάσεις για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να εμπλουτίζεις τον κόσμο των συνανθρώπων σου, θα δοκίμαζα τα πάντα αν οι συνθήκες είναι οι σωστές».

Σε όσους σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η σειρά παρουσιάζει μια εξωραϊσμένη ελληνική αστυνομία είπε: «Θα ήθελα να πω στα social media ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι το Τμήμα της Ομόνοιας που πάμε για το γνήσιο της υπογραφής. Δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος και ούτε ένα μηχάνημα από αυτά που χρησιμοποιήσαμε στη σειρά που δεν θα μπορούσε το ελληνικό κράτος αν ήθελε να νοικιάσει, να αγοράσει ή και να εξοπλίσει τις υπηρεσίες του. Έχουμε υιοθετήσει μια μιζέρια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, που δεν είναι δική μας. Το «Ετερος Εγώ» δεν είναι εκτός ελληνικών δεδομένων είναι εκτός ελληνικής μιζέριας» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας. «Και δεν κάθισε κανείς να πει "είναι έτσι το νομισματοκοπείο στο Casa de Papel, δεν νομίζω...». 

Έκπληξη προκάλεσε το όνομα του ηθοποιού που θα ήθελε να δει στον ρόλο του δολοφόνου στο «Έτερος Εγώ»: «Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (σ.σ. Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης». Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ», που έχει τιμηθεί με βραβείο κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας.

Σωτήρης ΤσαφούλιαςNetflixΈτερος Εγώ