Τηλεόραση|26.01.2021 12:12

MasterChef 5: Ο σωσίας του Κουτσόπουλου και η Κρητικιά που μπήκε ήδη στο σπίτι

Newsroom

Το «MasterChef 5» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου και οι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν στα καθήκοντα του κριτή. Οι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef». Αρχικά, δεν υπάρχουν ομάδες και για πρώτη φορά φέτος στο MasterChef, με μία μαγειρική δοκιμασία, με ένα πιάτο, δίνει τη δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να μπουν κατευθείαν στο σπίτι του ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef 5 πρεμιέρα: Κλάματα, τραυματισμοί και υψηλή τηλεθέαση για το ριάλιτι

MasterChef: Ο Τέο είναι ο σωσίας του Κουτσόπουλου που κέρδισε την πρόκριση με χινκάλι

Ο Τεό ήταν ο παίκτης που τράβηξε την προσοχή στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/1) καθώς το ανάστημα, η στάση του σώματος, ακόμη και η ενδυματολογική επιλογή του τον έκανε να μοιάζει με σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κοντιζάς και Ιωαννίδης ξέσπασαν σε γέλια και κάλεσαν τον διαγωνιζόμενο να σταθεί πλάι στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να γίνει απόλυτα αντιληπτή η ομοιότητά τους. Φυσικά, ο Κουτσόπουλος γέλασε με την ομοιότητα και συμμετείχε στην πλάκα που του έκαναν.

Ο Τεό είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ίδιος ο πατέρας μου, δεν είμαι συγγενής με τον Κουτσόπουλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις!». Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε αν σηκώνει τα φρύδια του, όπως ο «Θείος» Λεωνίδας και εκείνος απάντησε πως μπορεί κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση του σεφ. Ο Τεό τελικά πήρε δυο «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσε ένα «όχι».

Ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση λέγοντας ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και ότι ήρθε με απόλυτο στόχο να μπει στο σπίτι του «MasterChef 5». Ο Κουτσόπουλος, με το χιούμορ που τον διακρίνει, έκανε μια ανάρτηση στα social για την ομοιότητά του με τον Τεό γράφοντας: «Ναι... Μαμά καλησπέρα... Όταν βρεις λίγο χρόνο θα ήθελα να μιλήσουμε...».

MasterChef 5: Η Κρητικιά που πέρασε απευθείας στο σπίτι με τρία «ναι»

Η Ηρώ από την Κρήτη ήταν η παίκτρια που πέρασε απευθείας στο σπίτι του Masterchef, μαγειρεύοντας ψάρι για τους κριτές. Η Ηρώ έφτιαξε τσιπούρα, πουρέ με άρωμα ταραμά και baby καρότα στους τρεις κριτές, ενώ τους κέρασε και τσικουδιά δικής της παραγωγής. Το πιάτο της ενθουσίασε τους σεφ, παρά τις μικρές αστοχίες που είχε, οι οποίοι της έδωσαν το «χρυσό εισιτήριο» για το σπίτι του ριάλιτι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τής φόρεσε την πολυπόθητη ποδιά του «MasterChef 5» λέγοντάς της «είσαι ωραίο τυπάκι» και η Ηρώ πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της να του ανακοινώσει με χαρά ότι πέρασε.

MasterChefMasterChef 5Λεωνίδας Κουτσόπουλος