Τηλεόραση|26.01.2021 14:18

Δούκισσα Νομικού: Θα είναι η παρουσιάστρια των live του The Voice

Newsroom

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής από τον ΣΚΑΙ. Η Δούκισσα Νομικού θα είναι τελικά η παρουσιάστρια που θα αναλάβει την παρουσίαση των Live του «The Voice» και όχι ο Γιώργος Λιανός. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού, καθώς θα αναλάβει τη νέα εκπομπή μεταμορφώσεων με τίτλο «Super Makeover», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η εκπομπή «Love it». «Μπορείς να είσαι και νέα μανούλα και επιτυχημένη. Θα παρουσιάζει τα Live του "The Voice" η Δούκισσα Νομικού, η οποία ξέρει από δυνατές παραγωγές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου. Θυμίζουμε ότι αρχικά υπήρξαν κάποιες σκέψεις να αναλάβει την παρουσίαση των Live από απόσταση ο Γιώργος Λιανός, κάτι που δεν ήταν εφικτό, έπειτα ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά και του Νίκου Μουτσινά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού δοκιμάζεται και σε βραδινό live show, αφού στο παρελθόν παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το «Dancing with the stars» και το «So you think you can Dance» στον ANT1.

Γιώργος ΛιανόςThe VoiceΔούκισσα ΝομικούΣΚΑΪ