Τηλεόραση|30.01.2021 12:25

Σου Κου Family: Λόγω Σπυρόπουλου δεν θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα η Χριστίνα Πολίτη

Newsroom

Πρεμιέρα θα κάνει το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) στον ΣΚΑΪ το «Σου Κου Family» με τον Χάρη Βαρθακούρη και τη σύζυγό του Αντελίνα να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Εκτός από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, στο πάνελ θα βρισκόταν και η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία είναι σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου.

Διαβάστε ακόμα: Δικηγόρος Κώστα Σπυρόπουλου: «Ο φερόμενος ως δράστης δεν μπορεί να αμυνθεί»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η Χριστίνα Πολίτη είχε χθες μια συνάντηση με στελέχη του ΣΚΑΪ και κατόπιν έγινε γνωστό πως δεν θα συμμετέχει στην πρεμιέρα - σήμερα και αύριο.

Όπως είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής, υπάρχει μέχρι στιγμής στάση αναμονής για τη Χριστίνα Πολίτη σχετικά με το τι θα γίνει με τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Σου Κου Family» με φόντο τις καταγγελίες κατά του συντρόφου της, Κώστα Σπυρόπουλου.

Mε μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η Τζένη Μπότσηη Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Αμέσως μετά, κάτω από τις αναρτήσεις των ηθοποιών με την καταγγελία, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη πήραν θέση υπέρ των τριών γυναικών. Μαζί τους και η  ηθοποιός και συγγραφέας, Χριστίνα Σαμπανίκου,

Χάρης ΒαρθακούρηςΧριστίνα ΠολίτηΑντελίνα ΒαρθακούρηΚώστας Σπυρόπουλος