Τηλεόραση|01.02.2021 21:56

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα

Newsroom

Eκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω, αφού ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η μικρή αδελφή Σταμίρη παρεπιδημούσε στην Τρούμπα και αναστατώνεται.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Θέμελης καταρρακώνει τον Μελέτη χρησιμοποιώντας τη Δόμνα

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα; Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (1/2)

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Σε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο ο Νικηφόρος τηλεφωνεί στο κλαμπ Χαβάη, αφού βρίσκει τα φυλλάδια που με περίσσια κακία πέταξε πίσω του ο Τάκης πριν φύγει από το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος δείχνει το φυλλάδιο για την τραγουδίστρια «Ρόζα» στην Ασημίνα που πέφτει από τα σύννεφα, ενώ στο βλέμμα της βλέπουμε ότι λυπάται που κατέληξε εκεί η μικρή της αδελφή. 

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Πρωινό», στα επόμενα επεισόδια θα έρθει μεγάλη αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών. Όπως έχουμε δει, ο Δούκας έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Μυρσίνη, ωστόσο, θα συμβεί ένα τραγικό περιστατικό που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μυρσίνη λιποθυμά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

ΑΝΤ1Άγριες μέλισσεςεπεισόδια