Τηλεόραση|02.02.2021 11:17

MasterChef 5: Το golden pass στον Κύπριο χημικό που περίμενε «τσεκούρι»

Newsroom

Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5» και στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) είδαμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί του ριάλιτι μαγειρικής. Υπενθυμίζεται ότι προστίθεται άλλη μια ημέρα MasterChef στο πρόγραμμα του Star. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Το Golden Pass στο χθεσινό επεισόδιο πήρε ο Παύλος Χάπιλος από την Κύπρο, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής γιατί θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Όπως δήλωσε έχει σπουδάσει χημικός στη Θεσσαλονίκη, πλέον ζει στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί σε εταιρείες διανομής χημικών. Ο πατέρας του είναι σεφ, ωστόσο δεν ήθελε τα παιδιά του ν’ ακολουθήσουν το επάγγελμα αυτό. 

Μιλώντας για τον εαυτό του είπε ότι μεγαλώνοντας σαν ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία της Κύπρου, ήθελε να φύγει: «Ήμουν ξεροκέφαλος. Το συνειδητοποίησα στα 17 όπου έγινε η πρώτη κουβέντα με τους γονείς μου, οι οποίοι, δεν το πήραν και τόσο καλά. Η μαμά μου μεγάλωσε χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι ο "γκέι" σε αυτόν τον αιώνα. Στη συνέχεια πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη και στα 20 τους έκανα μια πιο σοβαρή κουβέντα, εξηγώντας τους ότι έτσι είμαι και αυτό δεν θα αλλάξει. Τότε ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι».

Μετά από δύο «ναι», την απευθείας είσοδο στο σπίτι του MasterChef 5 έκρινε τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δοκίμασα ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο. Φαίνεται για ερασιτέχνης ότι έχεις ασχοληθεί, εύχομαι και ελπίζω ν’ ακολουθήσεις τα βήματα του μπαμπά. Είναι και από μένα ναι», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

«Θα μου πάρει λίγες ώρες να το συνειδητοποιήσω. Η αλήθεια είναι περίμενα το τσεκούρι. Είμαι αρκετά τελειομανής. Αν το κάνω αυτό επάγγελμα θα ήταν όνειρο ζωής», θα πει ο διαγωνιζόμενος, φορώντας την λευκή ποδιά του MasterChef 5.

MasterChefMasterChef 5