Τηλεόραση|10.02.2021 15:37

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Δρόσω μαζί διεκδικούν τον μικρό Σέργιο

Newsroom

Προχωρούν με γοργά βήματα για την κάθαρση οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» που αντιμετωπίζουν συνταρακτικά γεγονότα στο μικροσύμπαν τους, το Διαφάνι. Στα επόμενα επεισόδια ο Νικηφόρος και η Ασημίνα παίρνουν τον μικρό Σέργιο και φεύγουν για Παρίσι, αλλά οι ραγδαίες εξελίξεις τους φέρνουν πίσω στο Διαφάνι, προς μεγάλη ανακούφιση της Δρόσως.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2), η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι αμαχητί, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθούν τα κακά νέα για την υγεία της, κάτι που θα φέρει ανατροπές. Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσα. Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους.

Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά την οργή του στη Σοφούλα. Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη. Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους. Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή. 

Σύμφωνα με τα spoiler οι δύο αδελφές Σταμίρη - Δρόσω και Ασημίνα - δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να συνασπιστούν για να πάρουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν είναι η βιολογική μητέρα του Σέργιου γι αυτό και ο Νικηφόρος την απειλεί ότι δεν θα της αφήσει το παιδί αν πάρουν διαζύγιο. Από την άλλη, η Δρόσω με το παρελθόν της στην Τρούμπα θα είναι δύσκολο να πείσει το δικαστήριο να της δώσει το παιδί. Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρουν κοντά τις δύο αδελφές που έζησαν τόσα χρόνια με ένα τεράστιο μυστικό. Θα καταλάβουν ότι μόνο ενωμένες θα μπορέσου ννα διεκδικήσουν το παιδί. Η Δρόσω θα «φτιάξει» ξανά τη ζωή της και στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη - μετά και την «τραγική κατάληξη» του Βόσκαρη θα έρθει η λύτρωση. 

Μαρία ΚίτσουΆγριες μέλισσεςΔιαφάνιspoilerΔρόσω