Τηλεόραση|10.02.2021 18:03

House of Fame: Η πρεμιέρα, οι καθηγητές - έκπληξη και η κριτική επιτροπή στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Newsroom

Η νέα μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται δεκαοκτώ ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι. Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του «House of Fame La Academia» με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα. Το format έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και σε πολλές χώρες της Ασίας.

Οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Tα ταλέντα που κέρδισαν την είσοδό τους στο «House of Fame La Academia» θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουν την πρόοδό τους στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο στην κριτική επιτροπή. Οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν το τραγούδι τους, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη.

Οι κριτές και κυρίως οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για τις καλύτερες ερμηνείες. Στο τέλος του live concert, η κριτική επιτροπή θα αναδεικνύει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για το επόμενο live, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να ψηφίσουν τον τραγουδιστή που θέλουν να παραμείνει στο «House of Fame La Academia».

Τα πρόσωπα της Ακαδημίας

Διευθυντής της Ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθήσει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης θα είναι η Πέννυ Μπαλτατζή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία του κάθε τραγουδιού μέσα από μαθήματα φωνητικής.

Χορογράφος θα είναι η Αμερικανίδα Chali Jennings, η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas και Maroon 5. Είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.

Ο Al Giga θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή. Είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, Οίκους μόδας αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στην Eurovision. Τέλος, η αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και Κλινική Ψυχολόγος, Δώρα Παντέλη, θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, την σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών. Το «House of Fame La Academia» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15 στον ΣΚΑΪ. 

House of FameΓιάννης ΠλούταρχοςΚαίτη ΓαρμπήΕλένη ΦουρέιραΣΚΑΪ