Τηλεόραση|16.02.2021 09:36

Survivor 4: Παρελθόν η Μαριπόζα - «Πέταξαν» τον προσβλητικό Αλέξη Παππά για αποχώρηση

Newsroom

«Σε αυτές τις συνθήκες δεν θα γίνω ποτέ καλά, ήρθα να σας χαιρετήσω. Η υγεία πάνω από όλα. Το Survivor είναι σκληρό, και κάποιος πρέπει να αντέξει και ψυχικά. Εδώ είναι το όριό μου» είπε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και αποχώρησε από το «Survivor 4» αφήνοντας άναυδους τους παίκτες της μπλε ομάδας. Η Μαριπόζα έχοντας χάσει πολλά κιλά, έφυγε από την κλινική και επέστρεψε στην ομάδα, για να βρει τους συμπαίκτες της «παγωμένους» και εχθρικούς. Και δεν το άντεξε. Η ομάδα του Τζέιμς έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν οι μάσκες. Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για την Αννα Μαρία Βέλλη προκάλεσαν την οργή στην μπλε ομάδα, η οποία τον ψήφισε για αποχώρηση.

Ο Αλέξης Παππάς απόλυτα σίγουρος για τις απόψεις του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Αννα Μαρία και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, αν και η παίκτρια έχει δεσμό στην Ελλάδα. Υπάρχουν «χαδάκια» και «κοιμούνται μαζί το βράδυ» είπε ο Αλέξης, ενώ η «θιγμένη» Αννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα. Η παίκτρια της μπλε ομάδας διέψευσε τα όσα είπε ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος «κριτής και δικαστής των πάντων» έσπευσε να την υπερασπιστεί. «Τι είναι αυτά που λες, δεν είσαι ο Αλέξης που γνωρίζω και στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι. Δεν είσαι εντάξει με αυτά που κάνεις» είπε ο Τριαντάφυλλος, με τον Αλέξη να λέει ότι ξαφνικά έγινε ο «κακός» της υπόθεσης. Ο Αλέξης δεν δέχεται μαθήματα ηθικής από την Αννα Μαρία και το ξεκαθάρισε.

«Ήταν σίγουρο ότι θα με ψηφίσουν. Δεν με στενοχωρεί, οι απόψεις έχουν καταγραφεί. Οφείλω να σεβαστώ ότι πικράθηκαν οι συμπαίκτες μου από μένα. Κριτής ο κόσμος, δέχομαι την απόφαση και θα περιμένω το αποτέλεσμα», δήλωσε μετά τις έξι ψήφους εναντίον του ο Παππάς, ο οποίος εκτός από τα σχόλια για την Άννα Μαρία υπονόησε ξανά ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τον φλέρταρε. 

«Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, που βλέπω τον Αλέξη να λέει ότι γυναίκες χρησιμοποιούμε τη θελτικότητά μας. Που ο θεός να την κάνει, έτσι όπως είμαστε εδώ. Επειδή είναι πολύ σοβαρό για εμένα να λένε ότι προσπαθώ με άλλα μέσα να διεκδικήσω τη θέση μου στο παιχνίδι, είτε ακόμη και τη θέση της Ελευθερίας. Και επίσης, επειδή υπάρχει κάτι έξω, παρακαλώ να μιλάμε για τα πράγματα του παιχνιδιού. Είμαι εδώ για να κριθώ γι’ αυτά», ξέσπασε Άννα Μαρία.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαριπόζα, η οποία πήγε στην παραλία να χαιρετίσει τους συμπαίκτες της, οι Μπλε θα τα βρουν σκούρα στο «Survivor 4» αν και αναμένουμε την είσοδο των νέων παικτών που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες που αυτή τη στιγμή ευνοούν την κόκκινη ομάδα. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας το διακριτικό και απέριττο κολιέ φόρεσε τελικά ο Πάνος Καλίδης, καθώς ήταν αυτός που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του για άλλη μία εβδομάδα στο ριάλιτι.

Στο τρέιλερ για το αποψινό (16/2) επεισόδιο βλέπουμε την μπλε ομάδα να επιτίθεται στην Ελευθερία Ελευθερίου. «Μας πρόδωσες όλους και πρόδωσες και τα πιστεύω σου. Εσύ θα έπρεπε να είσαι "μπροστά"» ακούγεται ο Τζέιμς να λέει στην Ελευθερία που δηλώνει «Βαριέμαι πάρα πολύ» και τη βλέπουμε να μιλάει με τον Αλέξη Παππά στην παραλία του «Survivor 4». Τον Αλέξη Παππά στηρίζει ο Κρις Σταμούλης. Οι δύο παίκτες το έσκασαν πρόσφατα από την παραλία και πήγαν να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου τους έπιασαν και τους επέβαλλαν ποινή να μην μπορούν να απολαύσουν δύο φορές έπαθλα φαγητού. Αν ο παίκτης τον οποίο θα προτείνει για υποψήφιο ο Πάνος Καλλίδης είναι ο Κρις, τότε οι δύο φίλοι της μπλε ομάδας, Παππάς και Σταμούλης, θα «μονομαχήσουν» στον στίβο της αποχώρησης.

Αλέξης ΠαππάςΆννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4αποχώρησηΤριαντάφυλλοςSurvivor