Τηλεόραση|19.02.2021 09:27

Έλλη Κοκκίνου: «Η Τζένη Μπότση μού είχε πει για τη σεξουαλική παρενόχληση»

Newsroom

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/02) η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο παρουσιαστής προλόγισε την εκπομπή με έναν ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο. Η εισαγωγή της εκπομπής μαγνητοσκοπήθηκε στην χιονισμένη αυλή του σπιτιού του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές βουτηγμένος μέσα στο χιόνι, καθώς όπως ανέφερε δεν έγινε το γύρισμα αφού λόγω «Μήδειας» δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στούντιο στα βόρεια προάστια. «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Ξεκινάμε διαφορετικά. Όπως είδατε, όσοι είδατε, το ίδιο έγινε και χθες. Δεν έγινε γύρισμα, δεν φτάσαμε στην εκπομπή, δεν καταφέραμε να γράψουμε τα on, τις πάσες δηλαδή για τους καλεσμένους», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την έναρξη της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε την Έλλη Κοκκίνου και μαζί συζήτησαν για τον Άντωνη Βαρδή, την καραντίνα και την Τζένη Μπότση.

Η Έλλη Κοκκίνου - μεταξύ άλλων - και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η Τζένη Μπότση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας πως ήξερε την ιστορία. «Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι, την ήξερα την ιστορία, την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της.

Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σ' εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο».

Η τραγουδίστρια απάντησε και στην ερώτηση αν της έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό: «Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μην φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί».

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την καριέρα της, ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση και τις στιγμές που μοιράστηκε με τον σπουδαίο τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή. Με αφορμή την επανεκτέλεση στον νέο της δίσκο του πρώτου τραγουδιού που της έγραψε ο Αντώνης Βαρδής διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό και γιατί το «Κάποια μέρα» είναι τόσο ιδιαίτερο για εκείνη.

«Ήμουν σε μία πολύ κακή κατάσταση στη ζωή μου και είχα χάσει και τον πατέρα μου. Τότε κάναμε παρέα με τον Αντώνη γιατί είχαμε δουλέψει και μαζί και ήθελα να του ζητήσω να μου γράψει ένα τραγούδι για να βγω στη δισκογραφία. Ήταν πολύ έξυπνος το είχε καταλάβει. Του είπα «Αντώνη θέλω να σου ζητήσω…” και πριν προλάβω να του το πω δέχτηκε. Μου είπε “θέλω να σου γράψω το πρώτο σου τραγούδι” και μου έγραψε δύο».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις διαδικτυακές απάτες και κάποιους επιτήδειους που έχουν πάρει βίντεο από το Instagram της και έχουν αναρτήσει ψεύτικους διαγωνισμούς, αναγκάζοντάς την να οδηγηθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο παρουσιαστής έκανε δώρο στην τραγουδίστρια ένα παζλ, καθώς είναι το χόμπι της ιδιαίτερα μέσα στην καραντίνα.

Τζένη ΜπότσηΈλλη ΚοκκίνουΓρηγόρης Αρναούτογλουσεξουαλική παρενόχληση