Τηλεόραση|19.02.2021 17:51

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο εισαγγελέας ανακαλύπτει ότι η Πηνελόπη είναι έγκυος

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης (18/2) βρέθηκε ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος ερμηνεύει τον ρόλο του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» - ο οποίος είναι σύζυγος της Πηνελόπης Σεβαστού που είναι ερωτευμένη με τον (ξάδερφό της) τον Μελέτη. Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και ο ηθοποιός έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς και τη σχέση του με την Πηνελόπη.

Μετά από μία κρυφή νύχτα απαγορευμένου πάθους με τον Μελέτη η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο μόνος που θα βοηθήσει την Ελένη - μαζί με τον Λάμπρο - να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Βόσκαρη, όμως στον γάμο του το «φάντασμα» του Μελέτη καιροφυλακτεί και τελικά θα αποδειχθεί αποφασιστικής σημασίας για την ευτυχία του.  

Ο Σπύρος Σταμούλης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι η τηλεοπτική του σύζυγος η Πηνελόπη μένει έγκυος. «Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή. Λατρεύω τον Γεροντιδάκη (Μελέτη). Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι. Θέλω να μπει φυλακή ο Βόσκαρης, το έχω πει και στους σεναριογράφους. Ο Αλέξης έμαθε ότι η γυναίκα του έχει κάνει κάτι με τον ξάδερφό της. Σοκ. Θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης.  

«Αυτό που μεπροβλημάτισε στον Αλέξη είναι το πόσο ψυχρός είναι αυτός ο άνθρωπος. Ακόμα και τώρα ανακαλύπτω πράγματα για τον Αλέξη. Έχει μεγαλώσει στην απόλυτη ανέχεια. Η μητέρα του έχει πεθάνει, φτωχός κατάφερε να σπουδάσει να γίνει εισαγγελέας για να αλλάξει τον κόσμο. Έπρεπε να κρύψει ότι ο πατέρας του είναι κομμουνιστής» ειπε ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης

Συγκίνησε στο χθεσινό (18/2) επεισόδιο ο γάμος της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και το μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο τους στο καφενείο του χωριού. Εκεί έγινε και η αποκάλυψη σε όλους από τον Κωνσταντή για τον έρωτά του προς τη Δρόσω.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Πώς θα τελειώσει ο έρωτας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

 Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/2)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/2 η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με την Δρόσω; Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

spoilerΆγριες μέλισσεςεπεισόδιαΔιαφάνιέγκυος