Τηλεόραση|27.02.2021 18:14

Καίτη Κωνσταντίνου για δηλώσεις Λίνας Μενδώνη: «Ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα»

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της διαβολικής «Σωσώς» στα «Εγκλήματα» και η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς», βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2). Η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων της καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, αλλά και την στάση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Θυμίζουμε ότι η υπουργός είχε πει για τον Λιγνάδη: «Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά».   

Η ηθοποιός σχολιάσε την τοποθέτηση της Μενδώνη λέγοντας: «Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα 'πρεπε να το πει. Ως υπουργός πολιτισμού θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Νιώθεις ανασφαλής και οργισμένος. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας.

Διαβάστε επίσηςΚαίτη Κωνσταντίνου: «Είδαν αφίσα του Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι τραγουδάω εγώ»

Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που υπερπροσπαθεί που είναι εξαιρετικός συνάδελφος και εξαιρετικός άνθρωπος. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Το "μέτριος" είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός. Το ακούσαμε και αυτό! Αν δεν κάνουμε εμετό, ας το δούμε με χιούμορ», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.

«Άλλο ακούω, άλλο ξέρω και άλλο διορίζω. Κάποιοι θα ήξεραν περισσότερα. Οι λεπτομέρειες που βγήκαν ήταν ανατριχιαστικές. Δεν φανταζόμασταν καν ότι συνέβαιναν αυτά. Είναι καλή στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο και "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που βγαίνουν και μιλούν. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και θέλει τσαμπουκά. Εύχομαι να αλλάξουν πολλά» είπε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσηςΗ Τούρτα της Μαμάς: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς της ΕΡΤ

Καίτη ΚωνσταντίνουκαταγγελίεςΛίνα Μενδώνη