Τηλεόραση|01.03.2021 15:38

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη και τον σκοτώνει

Newsroom

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» που τη Δευτέρα 1/3 κλείνουν 100 επεισόδια γεμάτα συγκρούσεις, έρωτες και διλήμματα για τους πρωταγωνιστές. Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι επεισοδιακή καθώς ξεκινάει η δίκη του βιαστή Μάνου Βόσκαρη, ενώ σύμφωνα με τα spoiler Δρόσω και Ασημίνα διεκδικούν τον μικρό Σέργιο. Νικηφόρος και Ασημίνα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο Παρίσι και η Δρόσω ετοιμάζει εξώδικο για να τους εμποδίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβληθούν και για τρίτη χρονιά και ήδη οι συντελεστές συζητούν με τους ηθοποιούς. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα ανέφερε ότι η Κάτια Δανδουλάκη πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στη σειρά. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο της Αντέτ, της μητέρας του Μελέτη, που τελευταία στις «Άγριες Μέλισσες» είδαμε ότι έχει θέμα υγείας με την καρδιά της.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) στις «Αγριες Μέλισσες» η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του νεαρού Ευτύχη.

Διαβάστε επίσης: Δείτε εικόνες από τον ρομαντικό γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Σωκράτη Θέμελη - τον πατέρα του Μελέτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και στο Σωκράτη Θέμελη θα είναι σφοδρότατο. Ο Δούκας θα συναντηθεί με τον Θέμελη, ο οποίος κανονίζει να φύγει παίρνοντας μαζί του τη Δόμνα, αλλά δεν θα προλάβει. Μετά τη συνάντηση βρίσκεται νεκρός από έμφραγμα. Ο Δούκας είναι εκείνος που έριξε δηλητήριο σε αυτό που ήπιε ο Θέμελης, κάτι που είχε κάνει και με τον Γιώργη Σταμίρη, τον πατέρα της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως.

Η Ανέτ το μαθαίνει και συγκλονίζεται, αλλά δεν το αποκαλύπτει σε κανέναν άρα ο Δούκας την κάνει με αυτόν τον τρόπο συνένοχο. Αντίθετα η Μυρσίνη είναι μάλλον σύμφωνη, καθώς έχουν έναν ιδιαίτερο κώδικα οι δυό τους. Από την άλλη, ο Μελέτης γνωρίζοντας πολύ καλά το παρελθόν του Δούκα τον υποψιάζεται ότι έχει δηλητηριάσει τον πατέρα του τον Θέμελη. Εξάλλου, ο Μελέτης γνωρίζει ότι ο Δούκας είχε δηλητηριάσει τον Γιώργη Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη μένει έγκυος - Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού

Άγριες μέλισσεςΔιαφάνιspoilerΜαρία ΚίτσουΔρόσω