Τηλεόραση|01.03.2021 21:10

MasterChef: Η «χολή» του Κωστή που αποχώρησε και η άδικη ασυλία του Πάνου

Newsroom

Η αποχώρηση στο MasterChef της Κυριακής (27/2) είχε άρωμα από Κρήτη. Οι κορυφαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα ήταν πιάτα αντιγραφής. Οι δύο σεφ είναι δίδυμα αδέρφια, κορυφαίος ο καθένας στο είδος του. Οι τρεις υποψήφιοι Διονύσης, Ιωάννης και Κωστής είχαν στη διάθεσή τους δύο ώρες και ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Κωστής Αλεξάκης. Τον Ιωάννη πρότεινε νωρίτερα ο φίλος του ο Πάνος - κρατώντας για τον εαυτό του την ασυλία - γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά στο MasterChef και νευρίασε τον Ιωάννη. 

Μετά την αποχώρηση του Κωστή κάποιοι παίκτες μίλησαν στην κάμερα του Star. Ο Πάνος είπε με έπαρση: «Ολα καλά. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν με κατηγόρησε κανείς. Είναι θέμα πώς διαχειρίζεσαι την ομάδα σου και πώς μιλάς. Πρέπει να είσαι και λίγο διπλωμάτης. Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Ήτανε και ο χαρακτήρας του περίεργος, έλεγε πολλά χωρίς να τα στηρίξει, έβγαζε κακία. Είναι σαν παιδάκι και άμα δεν του κάνεις το χατίρι θα σε κατακρίνει».

Ο Ιωάννης είπε ότι με τον Διονύση «δεν είμαστε όπως την πρώτη μέρα και ούτε θα είμαστε. Όσο γνωρίζεις έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην είναι αυτό που πίστευες».

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5 αποχώρηση: «Αυτά τα λένε κάτι κότες» είπε και έφυγε από το ριάλιτι

Ο Παύλος είπε ότι ήταν κάρμα αυτή τη φορά να βρεθεί υποψήφιος ο Ιωάννης. «Και ελπίζω το ίδιο κάρμα να το ζήσει και ο Πάνος την επόμενη εβδομάδα». Αναφορικά με τον  Κωστή είπε: «Εγώ που έζησα με τον Κωστή αυτές τις λίγες μέρες ήταν άνθρωπος που άλλαζε γνώμη αρκετά συχνά. Εγώ θα ήθελα να ξανακάνω τις ομάδες από την αρχή. Δεν περνάω πολύ καλά στην κόκκινη ομάδα».

«Είμαι μόνη Κρητικιά μέσα στο παιχνίδι και πολύ με χαροποιεί αυτό. Ο Κωστής είχε δείξει στο παιχνίδι έναν χαρακτήρα και άλλον πίσω, ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος και έκανε πράγματα απλά για να φανεί» είπε η Ηρώ.

Ο Αντώνης είπε ότι είχε πολλά νεύρα στο συμβούλιο: «Ο Κωστής έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε και τώρα που έχασε έλεγε ότι έχασε κατά τύχη... με 25 πόντους διαφορά. Εγώ δεν τα μπορώ αυτά και ευτυχώς που έφυγε κιόλας».  

Θυμίζουμε ότι ο Κωστής ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι έβγαινε συνέχεια υποψήφιος και «τα έβαλε» με τον Πάνο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος τον εκνεύρισε όταν δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω. Όμως δεν έπεισε τον Κωστή με τα λεγόμενά του και ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους».

MasterChefMasterChef 5αποχώρηση