Σταθερά ανοδική πορεία το Δελτίο Ειδήσεων του OPEN και τον Φεβρουάριο
NewsroomΜέσο όρο 8,4% στο σύνολο του κοινού και 333.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, κατέγραψε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Νίκη Λυμπεράκη, τον Φεβρουάριο 2021, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης.
Με νέα ταυτότητα και προσανατολισμό πέτυχε άνοδο 55% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η απόδοσή του ήταν 5,4%. Το φετινό Φεβρουάριο, σε ημερήσια βάση, παρακολουθούσαν το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ 141.000 περισσότεροι τηλεθεατές σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο μήνα.
Διαβάστε επίσης: Σταθερά ανοδική πορεία με αξιοπιστία για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open
Ιδιαίτερη είναι η δυναμική του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων, στα νοικοκυριά Ανώτερου Μορφωτικού και Επαγγελματικού Επιπέδου, σημειώνοντας μέσο όρο 10,8% και αύξηση 65% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2020 (τότε ήταν 6,6%). Το ίδιο δυναμική (10,7%) είναι η πορεία του στους Άνδρες 45-64, κοινό με έντονο ενδιαφέρον για την ενημέρωση.
Την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού έχει κερδίσει και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Λίνα Δρούγκα. Η μέση απόδοσή του ήταν 9,5% στο σύνολο του κοινού. Ποσοστό αυξημένο κατά 13% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς (Φεβρουάριος 2020). Σε καθημερινή βάση το παρακολουθούσαν 203.000 τηλεθεατές (56.000 περισσότεροι από τον περσινό Φεβρουάριο).
Διαβάστε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Σαρωτικά τα νούμερα τηλεθέασης του Ράδιο Αρβύλα
- «Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
- «Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
- Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112