Τηλεόραση|09.03.2021 12:59

MasterChef 5 spoiler: Ο Κωστής αποχωρεί ξανά από το ριάλιτι - Η Μαρίνα και η λαμαρίνα

Newsroom

Ειρωνείες σε μένα τέλος! Ο Κρητικός Κωστής Αλεξάκης που επέστρεψε στο «MasterChef 5» μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις σε παίκτες που δεν αντέχουν την παρουσία του στο σπίτι. Διονύσης και Ιωάννης δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του Κωστή και απείλησαν στην κάμερα: «Ψάξε δωμάτιο, δε σε βλέπω καλά». Ο Κωστής, από την πλευρά του, δήλωσε στην κάμερα ότι «θα σφίξουν οι κ…», ενώ ο Ιωάννης είπε για μία ακόμη φορά ότι με ρουφιάνους, νυφίτσες, ύπουλους και διπρόσωπους δεν θέλει να έχει ούτε «καλημέρα».

Η Μαρίνα Ντεμολλάι πάντως ισχυρίστηκε ότι αφού απέρρριψε τις κινήσεις του Διονύση - που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα και «κάτι άλλο» ήθελε από εκείνη όχι μαγειρικό, αυτός το πήρε στραβά και την έχει βάλει στον στόχο. Θέλει να με δυσκολέψει. Έφαγε την πόρτα του και τώρα τον πονάει. Τι να κάνουμε ας πάει στο γιατρό να βγάλει το δοντάκι» είπε η Μαρίνα.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το «MasterChef 5» είναι ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Κωστής και σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Κωστής - που δεν ήταν και ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα στο σπίτι - αποχωρεί ξανά από το ριάλιτι, αυτή τη φορά οριστικά. 

Τα ζευγάρια του MasterChef και οι παίκτες της δεκάδας 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου ο Ιωάννης αποχωρεί λίγο πριν τη δεκάδα του «MasterChef 5» με τη χειρότερη βαθμολογία που έχει δοθεί.  Αναφορικά με τα ζευγάρια του ριάλιτι, Ανούς και Διονύσης Σαρακίνης είναι μαζί και μάλιστα σε λίγα επεισόδια θα το παραδεχτούν και στην κάμερα, λέγοντας ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση και μετά το παιχνίδι. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου δεν θα συνεχίζουν την σύντομη «συμπάθειά» τους. Είδαμε ότι ο Ιωάννης με τον Στέφανο διεκδίκησαν τη Μαρία αλλά φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει μέλλον.

Ο Ιωάννης δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική δεκάδα του «MasterChef 5» καθώς αποχώρησε την περασμένη Δευτέρα από το παιχνίδι. Του Ιωάννη δεν του έκανε καλό η σχέση του με τη Μαρία και έφυγε από το MasterChef με τη χειρότερη βαθμολογία που μπορεί να έχει πάρει παίκτης. Πήρε από τους τρεις κριτές, τρία τεσσάρια και από τον καλεσμένο ένα τριάρι. Και ήταν μαζί με την Ανούς και τη Λία. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα βρίσκεται στους παίκτες που θα επιλέξει η παραγωγή του να επιστρέψουν και να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Στη δεκάδα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζάμαλης, Παύλος Χάππιλος, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Μαρία Λαζαρίδου.

αποχώρησηspoilerMasterChefMasterChef 5