Τηλεόραση|15.03.2021 11:51

Αφεντικό η Ελένη Μενεγάκη: Τι ψώνισε στη Βαρβάκειο - Επικό σχόλιο Παντζόπουλου

Newsroom

Χαρταετό πέταξαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (15/03) και κατόπιν η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά με τη Βαρβάκειο αγορά. Εκεί, ο Βασίλης Σίμος πρώην παίκτης του Survivor (στο Ελλάδα-Τουρκία), από τον πάγκο του σχολίασε την πολυσυζητημένη επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη ψαραγορά. Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη Βαρβάκειο με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Η Βαρβάκειος θα είναι σήμερα ανοιχτή μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Ο Βασίλης Σίμος αποκάλυψε τι φώνισε η Ελένη Μενεγάκη και τη φράση που είπε ο Παντζόπουλος. «Θα στείλω ένα σαλάχι στο Τριαντάφυλλο, να φάει. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, προσπαθούμε και εμείς να είμαστε εδώ, πιστεύω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε και τις προηγούμενες ημέρες είχε πολλή δουλειά. Έρχεται ένας πελάτης - με τις μάσκες δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται. Του λέω πάρε χταποδάκι, καλαμαράκι, και μου απαντάει "δεν αποφασίζω εγώ, το αφεντικό". Πού να καταλάβω ότι ήταν ο κύριος Παντζόπουλος και γυρνάω και βλέπω την Ελένη. Ελένη εσύ είσαι το αφεντικό; Πήρε μεγάλες γαρίδες, πήρε από όλα» είπε ο Βασίλης Σίμος.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Βροχή» τα σχόλια περί «παραβίασης μέτρων» για να πάει στη Βαρβάκειο

«Ήρθε και το ομορφόπαιδο που κέρδισε το GNTM, ο Ηρακλής, πολύ καλό παιδί. Πήρε θράψαλα πάρα πολύ ωραία. Κούκλος από κοντά, ήρθε με την κοπέλα του». Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Βαρβάκειο αγορά και σχολίασε:: «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ! #eleni».

Η ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς χρήστες του Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την κατοικία της στα βόρεια προάστια, μη τηρώντας τους περιορισμούς του lockdown. Κάποια από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν: «Σε άλλο δήμο; Ή επειδή εισαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;», «Με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά από άλλο Δήμο;», «Πώς πήγατε σε άλλο δημο; α ναι ξέχασα μόνο για εμάς ισχύουν τα μέτρα», «Σε άλλο Δήμο; δεν δίνετε καλό παράδειγμα».

T

σαρακοστιανάΕλένη ΜενεγάκηΒαρβάκειος αγορά