Τηλεόραση|16.03.2021 11:14

MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα μοίρασε το χρόνο του γλυκού και άναψε φωτιές στην κουζίνα

Newsroom

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε, η πέμπτη κατά σειρά, για τους 16 υποψήφιους μάγειρες του «MasterChef 5». Όνειρα σε άσπρο και μαύρο θύμισε η κουζίνα του διαγωνισμού, όπως όριζε το ζητούμενο της χθεσινής δοκιμασίας του Mystery Box. Η Κωνσταντίνα, ως νικήτρια, κινήθηκε με στρατηγική μαεστρία, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, έχοντας διαθέσιμα κάποια από τα καλύτερα, έως τώρα, πλεονεκτήματα.

Στο τεστ δημιουργικότητας, ένα μισάωρο ήταν αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα κάποιων και για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάποιων άλλων. «Η Κωνσταντίνα είναι μια κουτοπόνηρη. Μέσα στο “κουτό” είμαστε σίγουρα μια εξάδα» ανέφερε ο Διονύσης. Η παίκτρια, η οποία δεν τα πάει και πολύ καλά με τους περισσότερους συμπαίκτες της, αποφάσισε να μοιράσει τους χρόνους ιδιαίτερα εκδικητικά και πιο συγκεκριμένα ανάλογα με το ποιοι είχαν πει κάτι εναντίον της και το ποιοι της φέρθηκαν καλά.

Διαβάστε επίσης: Κούρσα των ριάλιτι: Σαρώνει το Survivor, βυθίζεται το Battle of the couples

Στο Twitter, η Κωνσταντίνα είναι εξίσου αντιπαθής. Ελάχιστα σχόλια ήταν υπέρ της και μάλιστα έφτασε να είναι τρίτο τρεντ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτω από το βασικό του «ΜasterChef».

T
T
T

Παράλληλα, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μίλησαν με σκληρά λόγια στους υποψήφιους, καθώς λάθη, που έκαναν οι αρχάριοι στη μαγειρική αλλά και φθηνές δικαιολογίες, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Πολλά τα δάκρυα και τα παράπονα από τους υποψήφιους προς αποχώρηση με τις χειρότερες προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης: Ηρώ Περουλάκη για MasterChef 5: «Επηρεάστηκα από τις εντάσεις και τις ίντριγκες»

TwitterMasterChefMasterChef 5