Τηλεόραση|16.03.2021 14:07

Φάνης Λαμπρόπουλος: Εξήγησε γιατί σταματάει η εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε»

Newsroom

Εδώ και αρκετό καιρό, ακούγονταν διάφορες φήμες που ήθελαν τη βραδινή εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» του ΑΝΤ1 να κατεβάζει πρόωρα ρολά. Ο Aρτ από τη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος εξήγησε γιατί σταματάει η εκπομπή, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει η εκπομπή τον Απρίλιο, αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχαμε με το στούντιο και τους καλεσμένους, απλά θα τελειώσουμε ένα μήνα νωρίτερα. Ξέραμε από τη στιγμή που ξεκινούσαμε ότι είναι εκπομπή για ένα χρόνο γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι. Από την αρχή θα πηγαίναμε μέχρι τον Απρίλιο. Είχαμε δυσκολίες με το στούντιο λόγω κορονοϊού, γιατί δεν είναι μια εκπομπή που μπορείς να κάθεσαι μόνο απέναντι με τον άλλον και να κάνεις συνεντεύξεις» επισήμανε, αρχικά, ο παρουσιαστής. 

Διαβάστε επίσης: Κώστας Δόξας: Κόπηκε από το «Χιούστον το λύσαμε» – Τι έπαιξε στη θέση του

«Εμένα μου άρεσε η εκπομπή. Έρχονταν οι καλεσμένοι και έδειχναν πόσο ακομπλεξάριστοι είναι. Όσοι έχουν περάσει, μας έχουν πει τα καλύτερα. Θα είμαστε στο Netwix, αλλά και στον ΑΝΤ1 για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμα που λήγουν τα συμβόλαιά μας. Ετοιμάζουμε νέα πράγματα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Μάρκος Σεφερλής: Αλλάζει περούκες και ρόλους στο τρέιλερ για το νέο τηλεπαιχνίδι του ANT1

ΑΝΤ1Φάνης ΛαμπρόπουλοςΧιούστον το Λύσαμε