Τηλεόραση|17.03.2021 15:41

Άγριες Μέλισσες spoiler: Θύμα άγριας κακοποίησης στη φυλακή μετά την καταδίκη του ο Βόσκαρης

Newsroom

Με δηλητήριο έγινε. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει. Δεν του άξιζε ένας τόσο ανώδυνος θάνατος, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα». Με αυτή τη φράση ο Δούκας Σεβαστός παραδέχται στην Ανέτ στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος του Θέμελη, και ότι γνωρίζει πως αυτός ήταν ο άνδρας που τη βίασε πριν από πολλά χρόνια και έτσι απέκτησε τον Μελέτη. Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη Θέμελη. Η Ανέτ γίνεται συνένοχος, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης) να ζει την κόλαση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 17 Μαρτίου, η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου. Θα υπερισχύσει, γι’ ακόμα μια φορά, το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεων; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος θέλει διαζύγιο και η Δρόσω κάνει μια ανήκουστη πρόταση

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας αν και συμπαραστάθηκε στη Δόμνα που φιλοξενήθηκε στο σπίτι των Σεβαστών, έχει αρχίσει να φοβάται ότι θα τον ανακαλύψουν, ενώ η Μυρσίνη είναι ένα πρόσωπο που δύσκολα ξεγελιέται.

Ο Βόσκαρης πληρώνει το τίμημα - Θύμα άγριας κακοποίησης στη φυλακή 

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» στις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε η αρχή του τέλους για τον Μάνο Βόσκαρη. Η τελική μαρτυρία μιας γυναίκας από το παρελθόν θα είναι αυτή που θα τον «κάψει» και θα καταδικαστεί. Ο Μάνος Βόσκαρης καταδικάζεται για τους βιασμούς της Ελένης και οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη. Όλο το Διαφάνι υποδέχεται με ανακούφιση την καταδίκη του Βόσκαρη. Το ίδιο ισχύει για την Ελένη και για το Λάμπρο. Ο εφιάλτης για τον Μάνο Βόσκαρη τώρα ξεκινάει και οδηγείται στις φυλακές, όπου υπάρχουν άγραφοι νόμοι. Εκεί θα συναντήσει κρατούμενους από το παρελθόν του, που θα του κάνουν πάρα πολλά βασανιστήρια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα θα έχουμε μία ακραία κακοποίηση, πραγματικά σοκαριστική και κατόπιν ο Βόσκαρης θα «χάσει το μυαλό του». Η ψυχική του υγεία θα κλονιστεί και αυτό θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

επεισόδιαΆγριες μέλισσεςspoilerΜαρία ΚίτσουΒασίλης Μπισμπίκης