Τηλεόραση|18.03.2021 09:55

Μαριάννα Τουμασάτου: Απίστευτη συγκίνηση με τον Γεροντιδάκη από τις Άγριες Μέλισσες

Newsroom

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (17/03) και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, αλλά και για την τρυφερή της σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον «Μελέτη» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η ηθοποιός τοποθετήθηκε και για τις παρεμβατικές συμπεριφορές όσων εκμεταλλεύτηκαν γυναίκες και ειδικά κορίτσια μικρής ηλικίας. Συμπεριφορές που πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: «Έχω βιώσει μπούλινγκ στη σχολή μου, άσπρισαν τα μαλλιά μου στα 19»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζει την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου» στον ΑΝΤ1, μία εκπομπή που αναβιώνει και αφηγείται ιστορίες αγάπης, προσφυγιάς, φυσικών καταστροφών, οικογενειακών συναντήσεων, επανασυνδέσεων, απώλειας, αλλά και σημαντικές αθλητικές στιγμές μέσα από σημαντικά φωτογραφικά ενσταντανέ. Η ηθοποιός σχολίασε δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της, αλλά και τις αλλαγές που επέρχονται αυτό το διάστημα στην κοινωνία: «Με διαλύει ότι δεν μπορώ να δω τους ανθρώπους μου, με διαλύει. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα μπουν σε μια ροή. Τη ζωή μας πίσω…».

Ο Αρναούτογλου έδειξε μερικές δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν. Η πρώτη ήταν μια φωτογραφία με τη μαμά της, με την οποία μοιάζει πολύ, έχει πάρει την επιμονή της και την αγάπη και τη φροντίδα που έχει μάθει να δίνει. Επόμενη φωτογραφία με τον μπαμπά της, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η ίδια σε μικρή ηλικία να προσποιείται κάνει ότι διαβάζει. Ο παρουσιαστής της έδειξε μια φωτογραφία με τον αδερφό της και εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα με προστάτευε, είναι λατρεμένος μου».

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της ζωής μου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Τουμασάτου στον ΑΝΤ1

Για τις καταγγελίες περιστατικών βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης είπε: «Έχει μεγάλη διαφορά κάποιος που βρίζει από κάποιον που έχει παρεμβατική συμπεριφορά. Οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τα εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο, πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο [...] Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».

Για τον σύζυγό της, ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου και για το αν αυτός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη, είπε: «Όχι, δεν θα προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη και να τον πιέσω». H Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε γιατί συγκινήθηκε με τον «Μελέτη», Γιώργο Γεροντιδάκη από τις «Άγριες Μέλισσες», τον οποίο φιλοξένησε στην εκπομπή της. Είπε ότι τον γνωρίζει από μικρό παιδάκι στις σειρές που είχαν συνεργαστεί, και έκαναν μαζί και τα μαθήματά του!  Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους στο πλατό της εκπομπής «Η φωτογραφία της ζωής μου», η συγκίνηση ήταν έντονη, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται περίπου είκοσι χρόνια με τον ηθοποιό να τονίζει ότι η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον στήριξε και τον “αγκάλιασε” κατά το ξεκίνημά του. «Ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγκάλιασε σε αυτή τη δουλειά. Ήσουν πάντα η μητέρα μου, πάντα θα είσαι στη δουλειά. Έκανα τον γιο σου. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, 21 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια» είχε πει ο Γεροντιδάκης.

Με τη βοήθεια του φωτογράφου, Αλέξανδρου Μαραγκού και της ομάδας παραγωγής, η εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου» στον ΑΝΤ1 με τη Μαριάννα Τουμασάτου «δημιουργεί» ξανά το χθες. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά στον φακό, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια ρούχα και τα ίδια αντικείμενα. Περικυκλωμένοι από εικόνες του παρελθόντος, οι πρωταγωνιστές αισθάνονται τυχεροί και δυνατοί που, πολλά χρόνια μετά, μπορούν να κρατήσουν και πάλι την ίδια φωτογραφία στα χέρια τους.

Μαριάννα ΤουμασάτουΓιώργος ΓεροντιδάκηςΑΝΤ1