Τηλεόραση|18.03.2021 12:05

Στέργιος Λυμπέρης: Η καριέρα στον Λίβανο, η έκρηξη και πώς γνώρισε τη Ριάνα

Newsroom

Ο Στέργιος Λυμπέρης, ο Έλληνας τραγουδιστής που έκανε καριέρα στον Λίβανο, συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night show» το βράδυ της Τετάρτης (17/03) . Πώς κατάφερε να γίνει γνωστός στη Ρουμανία, στην Τουρκία και σε αραβικές χώρες; Τι ρόλο έπαιξε η συνάντησή του με τον Τούρκο πρωταγωνιστή Χαλίτ Εργκέντ; Ο τραγουδιστής κατάγεται από τις Σέρρες, ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 15 ετών και έφυγε από την Ελλάδα, την περίοδο της κρίσης.

Ο Στέργιος Λυμπέρης μίλησε ανοιχτά για τους εφιάλτες που έζησε στη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του και την πρόσφατη απώλεια της μητριάς του από καρκίνο, αλλά και για τις προσωπικές μάχες που έδωσε για να καταφέρει να γίνει γνωστός, αλλά και για να απεξαρτηθεί από τις εμμονές του, τον αλκοολισμό, και τα χάπια. 

Ο Στέργιος μίλησε για τη ζωή του για το σπίτι του στο Λίβανο, που καταστράφηκε στην πρόσφατη έκρηξη, αλλά και για το πώς γνώρισε τη Ριάνα και πώς φόρεσε τα κοσμήματα που δημιούργησε. «Η Ριάνα φόρεσε τα κοσμήματά μας και δεν το ξέραμε. Δεν το περιμέναμε. Τα χάσαμε και είναι η καλύτερη διαφήμιση. Την γνώρισα σε ένα πριβέ κλαμπ, που ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι και ήταν δίπλα μας η Ριάνα. Τελικά την γνώρισα και της έπιασα τη συζήτηση. Με ένα μολύβι ματιών έγραψε κάτι επάνω μου και το έκαναν τατουάζ».

Για το ξεκίνημά του είπε: «Ξεκίνησα να τραγουδάω σε ηλικία 15 ετών στο Βουκουρέστι μαζί με τον πατέρα μου σαν χόμπι τα καλοκαίρια. Όταν γύρισα στην Αθήνα, τον Ιούλιο, πήγα στο Romeo που τραγούδαγε ο Γιώργος Γιαννιάς και ήταν εκεί ο Νικόλας Γιγουρτάκης. Εκείνος μου είπε να πω ένα τραγούδι μπροστά στον επιχειρηματία του μαγαζιού, τον κ. Βασιλειάδη και τελικά κατέληξα να μιλάμε στο γραφείο του. Τελικά δεν με πήρε εκεί αλλά μου πρότεινε να τραγουδήσω στο μαγαζί του στην Πάτρα. Δεν πήγα γιατί τότε πήγαινα λύκειο και δεν μπορούσα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη Ρόδο».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί εργασιακό bullying και σεξουαλική παρενόχληση πάνω από 30 φορές.  «Υπήρχε καλλιτέχνης που με έχει κόψει δύο φορές από σχήμα, όπου είχα κλείσει με τον επιχειρηματία, επειδή θεώρησε ότι είμαι πολύ ψηλός. Έκλαιγα για μήνες, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» είπε ο Στέργιος Λυμπέρης.

τραγουδιστήςΣτέργιος ΛυμπέρηςΛίβανοςΓρηγόρης Αρναούτογλου