Τηλεόραση|20.03.2021 15:42

MasterChef 5 spoiler: Ένα από τα μεγάλα φαβορί της κόκκινης ομάδας αποχωρεί από το παιχνίδι

Newsroom

Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της, λαμβάνει χώρα για ακόμα μια φορά στο «MasterChef 5». Τα επιχειρήματα είναι πολλά για τους υπαίτιους της ήττας. Κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται. Τρεις τελικά θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρέψουν, ίσως και για τελευταία φορά, μέσα στον διαγωνισμό.

Είναι η στιγμή, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, που η υπέρμετρη σιγουριά μπορεί να στοιχίσει τη θέση στους 14. Κάθε μέρα που περνάει και κάθε πρόκριση, από τη μια δοκιμασία του διαγωνισμού στην επόμενη, είναι και μια μικρή επιβεβαίωση για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που φέτος φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο, κατά γενική ομολογία.

Διαβάστε επίσης: Κούρσα των ριάλιτι: Σαρώνει το Survivor, βυθίζεται το Battle of the couples

Στη δοκιμασία αποχώρησης βρίσκονται τρεις καλοί αλλά πολύ διαφορετικοί μάγειρες και το πιάτο της βραβευμένης chef Ερασμίας Μπαλάσκα, θυμίζει κάτι από γλυκό. Όπως τονίζει όμως και η ίδια στους υποψήφιους, η επιμονή στη λεπτομέρεια και οι λεπτοί χειρισμοί, είναι τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό», οι τρεις υποψήφιοι που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο «MasterChef 5» είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστέργιου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός, με τον τελευταίο να φεύγει από το παιχνίδι. Μια αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση. Στον εξώστη τα πρόσωπα κάποιων «παγώνουν», ενώ κάποιοι άλλοι χαίρονται, θεωρώντας το αποτέλεσμα ως μια δικαίωση.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός - όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του όταν μπήκε στο ριάλιτι - είναι ένας ευγενής στην κουζίνα του «MasterChef 5» και θεωρεί πως μέσα από τον διαγωνισμό θα έχει την ευκαιρία να επανασυστηθεί στην ελληνική κουζίνα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει τη δική του μαγειρική ταυτότητα και να φτιάξει μόνος του τη μαγειρική του καριέρα. Σήμα κατατεθέν του είναι και η ιδιαίτερη εμφάνιση του, με το χαρακτηριστικό μουστάκι του. Το σίγουρο είναι - όπως είπε όταν μπήκε στο ριάλιτι - ότι δεν επιθυμεί να μπλέξει σε ίντριγκες και τσακωμούς, που δεν αφορούν τη μαγειρική. Δεν πρόκειται να χαριστεί και σε κανέναν! Για να αδούμε αν θα είναι αυτός που θα πει «αντίο» στο MasterChef.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5 αποχώρηση: «Δεν έχει κότσια να κάνει κάτι άλλο

MasterChefαποχώρησηspoilerMasterChef 5