Τηλεόραση|21.03.2021 10:31

Φάρμα: Έξαλλος ο επιστάτης με την αρχηγό Μαρία Μιχαλοπούλου - Τους πήρε τις κατσίκες

Newsroom

Ένας έντονος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Μαρία Μιχαλοπούλου και τον επιστάτη της «Φάρμας», Βασίλη Φιλίππου, στο επεισόδιο του Σαββάτου (20/3). Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, έφτασε αρκετά αργοπορημένη στη συνάντηση που είχε με τον επιστάτη και τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.  Όταν ο Βασίλης Φιλίππου έφτασε στη «Φάρμα», νωρίς το πρωί, καλημέρισε τους παίκτες που βρίσκονταν στην κουζίνα και αναρωτήθηκε πού ήταν η αρχηγός. Τότε, οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την καλύψουν, όμως εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κοιμάται και έφυγε έξαλλος. Όταν επέστρεψε, ζήτησε από τη Μαρία το λόγο, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τα αίματα να ανάβουν.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Θα πάω στη Φάρμα - Είμαι έτοιμος να τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου

«Άργησα γιατί έκανα ένα πολύ ωραίο μπάνιο το βράδυ και είχα πάρει αγκαλιά και το σκύλο που ήθελε χαδάκια. Το πρωί είχε ωραία μέρα και χουζούρευα. Όταν άκουσα τη φωνή σου, πετάχτηκα όρθια, αλλά δεν πρόλαβα. Η αρχηγός δεν μπορεί να ξυπνήσει μόνη της γιατί δεν έχει ρολόι. Κανείς δεν ήρθε να μου χτυπήσει την πόρτα για να με ξυπνήσει» ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου. 

Τα λόγια της παίκτριας εκνεύρισαν ακόμα περισσότερο τον επιστάτη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πάρει πίσω της κατσίκες που έφερε στη «Φάρμα». Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, η Μαρία Θωμά, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο αργότερα, ξέσπασε εναντίον της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Ποιος είναι ο επιστάτης της «Φάρμας»

Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό. Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι.

Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Καυγάς Ιατρόπουλου με Τζώρτζογλου - «Ο Στράτος δεν ξέρει τι θα πει κόπος»

Μαρία ΜιχαλοπούλουΦάρμαΑΝΤ1