Τηλεόραση|21.03.2021 11:04

Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε η Μαρία Θωμά - Με το έπαθλο ήθελε να βοηθήσει ορφανά παιδιά

Newsroom

Τη δεύτερη εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες - αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Η Μαρία Θωμά, έχοντας βγει η πρώτη γυναίκα μονομάχος της εβδομάδας, περίμενε με αγωνία ποια θα ήταν η αντίπαλός της. Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί για το αγώνισμα της Ασυλίας. O λόγος της απόφασης αυτής δεν ήταν άλλος από έναν τραυματισμό στο σώμα της που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, με την ίδια να θέλει να προστατευτεί. Τελικά, η δεύτερη μονομάχος ήταν η Μαρία Τοτόμη.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Έξαλλος ο επιστάτης με την αρχηγό Μαρία Μιχαλοπούλου - Τους πήρε τις κατσίκες

Και οι δύο διαγωνιζόμενες έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτή που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς ήταν η Μαρία Θωμά. Η ίδια, αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και έγραψε το γράμμα με το όνομα του επόμενου αρχηγού, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ποια είναι η Μαρία Θωμά

Η Μαρία Θωμά είναι γεννημένη στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει τελειώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το τμήμα Ιστορίας. Έχει ολοκληρώσει την σχολή της Μιμής Ντενίση και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Οι γονείς της ζουν στον Βόλο, ο πατέρας της δουλεύει χρόνια στον φωτισμό, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ενώ η μητέρα της στο παρελθόν έκανε φωνητικά σε τραγουδιστές. Έχει μια αδερφή η οποία ζει μόνιμα στην Γερμανία και ασχολείται ως διακοσμήτρια.

Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση και στο θέατρο. Πέρα από την υποκριτική, έχει εργαστεί και ως σερβιτόρα, barwoman και γενικά στην εστίαση ενώ όταν δεν έχει δουλειά στο θέατρο εργαζόταν ως υπάλληλος σε καράβια. Πρόσφατα άνοιξε την δική της εταιρεία παραγωγής που δραστηριοποιείται κυρίως στη μουσική βιομηχανία.

Περιγράφει τον εαυτό της ως επίμονη, τελειομανής, ανυπόμονη, εργατική, μεθοδική και με προσήλωση στον στόχο της. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν πριν δύο χρόνια, όταν ο πατέρας της είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Τότε απευθύνθηκε σε life coach. Εάν κέρδιζε το έπαθλο θέλει να το επενδύσει στην επιχείρηση της και να βοηθήσει ορφανά παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Θα πάω στη Φάρμα - Είμαι έτοιμος να τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου

ΦάρμαΑΝΤ1Ειρήνη ΚολιδάΣάκης Τανιμανίδηςαποχώρηση