Τηλεόραση|28.03.2021 12:20

Φάρμα: «Πέρασα δύσκολα» είπε η Σοφία Παυλίδου και αποχώρησε - Εκτός ριάλιτι 2 παίκτριες

Newsroom

Με αρχηγό τον Θανάση Πάτρα οι αγρότες της «Φάρμας» έφεραν εις πέρας όλες τις δουλειές που τους ανέθεσε ο επιστάτης αποκτώντας πάλι τις κατσίκες που είχαν χάσει λόγω της κακής προηγούμενης αρχηγίας της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Μετά τη Μαρία Θωμά που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε την αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, αλλά και μία μεγάλη έκπληξη. Η Σοφία Παυλίδου επέλεξε να αποχωρήσει μετά από μία δοκιμασία στην οποία φοβήθηκε για την υγεία της.

Οι γυναίκες της Φάρμας έδωσαν τη δική τους μάχη για την ασυλία της εβδομάδας. Αρχικά, αγωνίστηκαν οι: Σοφία, Ειρήνη και Μαρία Τοτόμη με νικήτρια την τελευταία. Στη δεύτερη φάση αγωνίστηκαν οι: Kυριακή, Μαρία Μιχαλοπούλου και Μαρία Φραγκάκη, με νικήτρια την Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ανάμεσα στις δυο νικήτριες, τον καλύτερο χρόνο είχε η Κυριακή και έτσι κέρδισε και αυτή τη βδομάδα την ασυλία. Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι για να ανακοινωθεί η δεύτερη μονομάχος, πήρε τον λόγο η Σοφία Παυλίδου. 

Η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες! Ο λόγος που αποχαιρετά το παιχνίδι τόσο νωρίς είναι όπως είπε η έντονη δυσφορία που ένιωσε στον αγώνα ασυλίας που την έκανε να δει διαφορετικά τα πράγματα και να μην δώσει συνέχεια στη συμμετοχή της. «Για μένα τελειώνει εδώ το ταξίδι της Φάρμας. Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα γιατί αισθάνομαι ανεύθυνη αν μείνω εδώ πέρα γιατί έχω μία οικογένεια έξω που με περιμένει και η δυσφορία αυτή που ένιωσα στον αγώνα δεν θέλω να έχω στον νου μου ότι μπορεί να σταματήσει να είναι διασκεδαστικό για μένα» είπε.

«Πέρασα δύσκολα μέχρι να ξαναβρώ τον εαυτό μου μετά τη δυσφορία στον αγώνα και δεν θέλω να σκέφτομαι κάθε φορά τι μπορεί να συμβεί» είπε η Σοφία Παυλίδου. «Έχω κάτι πολύ όμορφο έξω, έχω την οικογένειά μου και θέλω να αποχωρήσω. Θα μου λείψετε πολύ αλλά θα σας βλέπω απέξω. Ήδη σκέφτομαι ότι δε θα είμαι εδώ αύριο το πρωί να πούμε τις καλημέρες μας. Θα τα πούμε έξω», είπε συγκινημένη.

Στη συνέχεια η πρώτη μονομάχος, Μαρία Σπυροπούλου, υπέδειξε τη Μαρία Μιχαλοπούλου για δεύτερη μονομάχο και οι δυο τους αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μετά από μία δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο παίκτριες, η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου κατάφερε να κερδίσει και έτσι η Μαρία Σπυροπούλου αποχώρησε από το παιχνίδι. «Ήταν πολύ νωρίς για εμένα να φύγω ήταν άδικο» είπε η παίκτρια.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου για τη μητέρα του

Οι κατσίκες επέστρεψαν στη Φάρμα γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στον Στράτο Τζώρτζογλου. Ο ηθοποιός διάλεξε από την αρχή την αγαπημένη του και της έδωσε το όνομα της μητέρας του, Ευτυχία. Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας στη μνήμη του στιγμές μαζί της.

Σάκης ΤανιμανίδηςΣοφία ΠαυλίδουΦάρμα