Τηλεόραση|29.03.2021 15:19

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Άκης θέλει να πάρει με παράνομο τρόπο το παιδί

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Μαρτίου, ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους.

Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει, με παράνομο τρόπο, το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού. Η Εύα ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Άγγελο για λίγες μέρες σπίτι της, μα η απάντηση που θα λάβει δεν είναι η αναμενόμενη.

«8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (29/3)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Μαρτίου, ο Μιλτιάδης με τον Άλκη επισκέπτονται το εργαστήριο της Ναυσικάς, προκειμένου να κάνουν την εξέταση dna σε απόλυτη μυστικότητα. Η Αποστολία συγκρούεται με τον Άκη όταν ακούει πως θα ψάξει να βρει ύπουλο τρόπο για να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα.

Ο Μιχαήλ καλείται να πάρει σοβαρές πολιτικές αποφάσεις που θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και του κόμματός του. Ο Αιμίλιος ενδίδει στις ερωτικές πιέσεις της Ελισάβετ, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ. Ο Οδυσσέας δίνει συνέντευξη στον Σίμο και μιλάει εφ’ όλης της ύλης. Ο Δημοσθένης μετακομίζει στο σπίτι της Ναυσικάς, αλλά ο Οδυσσέας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συγκατοίκηση. Ο Μάρκος αρχίζει να φλερτάρει με τη Μαίρη κι εκείνη κολακεύεται. Ο Άκης απαιτεί από τον Αιμίλιο να απολύσει τον Σίμο από το κανάλι.

ΣΚΑΪεπεισόδια8 λέξειςΑνδρέας Γεωργίου