Τηλεόραση|01.04.2021 13:41

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το νέο σπίτι της παρουσιάστριας στην Κηφισιά

Newsroom

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει αλλαγές στη ζωή της και βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο, αφού πέρα από τις επαγγελματικές συζητήσεις για νέα εκπομπή στο MEGA, αγόρασε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς, τις εργασίες του οποίου παρακολουθεί συστηματικά. «Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης (31/3) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

H εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και η Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (01/04) στην Κηφισιά, έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «η νέα επενδυτική κίνηση της προυσιάστριας». Παρά τα όσα λέγονται το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι η Μενεγάκη δεν θα κατοικήσει στο ολοκαίνουργιο οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Κηφισιάς.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στο MEGA

Σύμφωνα με την εκπομπή η τιμή πώλησης των σπιτιών στην Κηφισιά - όχι απαραίτητα του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη - αγγίζει τις πεντέμισι χιλιάδες (5.5000) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.  Άρα η αξία ενός ακινήτου αντίστοιχων τετραγωνικών θα ήταν ένα 1.650.000 ευρώ. Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρεφθεί ελάχιστες φορές το διαμέρισμα, μαζί τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο. 

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open το πρωί της Τρίτης (31/03) είχε όλες τις λεπτομέρειες για τις επαφές που έχει κάνει η παρουσιάστρια με το MEGA. Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε: «Η συζήτηση γίνεται με ανώτερα στελέχη της ιδιοκτησίας και τις τελευταίες μέρες γίνεται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη. Το συμβόλαιο είναι για για δύο έτη τουλάχιστον. Ακόμα δεν έχει υπογραφεί αλλά υπάρχει σκέψη για το 2+2. Είναι το συμβόλαιο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA. Τετραετές, δηλ. 2+2. Ακόμα δεν υπάρχει υπογραφή και εκκρεμεί η ζώνη. Δηλαδή αν θα είναι πρωί ή αν θα είναι μεσημέρι. Αυτό που οι δικές μου πήγες λένε είναι ότι θα πάει για τη μεσημεριανή ζώνη».

Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που είπε: «H επιθυμία της Eλένης είναι ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και θέλει να ξαναπάει στο μεσημέρι - στο μία τέσσερις - αυτό δηλαδή που έκανε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον ALPHA». Αν και η Ελένη Μενεγάκη έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη, αυτή τη φορά οι συζητήσεις είναι για έναρξη τον μήνα Σεπτέμβρη.

ΚηφισιάΕλένη Μενεγάκη