Τηλεόραση|02.04.2021 12:13

MasterChef 5: Ανατροπή με τα στατιστικά των παικτών και το «άδειασμα» του Στέφανου

Newsroom

Σκούρα τα βρήκαν στη δεύτερη εξωτερική δοκιμασία οι παίκτες στο επεισόδιο του «MasterChef 5» το βράδυ της Τετάρτης (31/03) με τον Τζιοβάνι να φτιάχνει τις δύο ομάδες από την αρχή. Στο προ-προηγούμενο επεισόδιο του «MasterChef 5» την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Τζιοβάνι και την έδωσε στη Μαργαρίτα, ενώ στη θέση της μαγείρεψε η Κωνσταντίνα, η οποία τελικά αποχώρησε. Οι ομάδες αναδιοργανώθηκαν και ο Τζιοβάνι έθεσε αρχηγό της κόκκινης ομάδα τον Ιωάννη, ενώ κράτησε την μπλε ποδιά και την αρχηγία για τον ίδιο.

Στην μπλε ομάδα βρέθηκαν οι: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου. Από την άλλη για την κόκκινη έμειναν οι: Παύλος Χάππιλος, Γιάννης Αυλωνίτης, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης. 

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Το «Βατερλώ» του Ιωάννη στην αρχηγία και ποιος μαγειρεύει για αποχώρηση

Στα αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο που προβλήθηκαν στη «Φωλιά των Κου κου» είδαμε τον Στέφανο να βγάζει όλα του τα νεύρα μπροστά στους κριτές, όταν ειπώθηκε από τους συμπαίκτες του ότι όλοι έπεσαν επάνω στο σούσι που είχε αναλάβει ο ίδιος. «Μη λέτε ότι ήταν όλοι πάνω από το σούσι. Έλεος». Η κόκκινη ομάδα δυσανασχέτησε με το ύφος του Στέφανου, ο οποίος αμφισβήτησε και την αρχηγία του Τζιοβάνι: «Δεν θα κάτσω να χαϊδέψω το Τζιοβάνι, όπως κάνουν οι υπόλοιποι, επειδή είναι ο καλύτερος μάγειρας εδώ μέσα».

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ένα συμβούλιο με ένταση και πάθος. Η μπλε ομάδα είπε ότι ο τρόπος του Τζιοβάνι μπέρδεψε την ομάδα. «Ήταν η πρώτη ομαδική που δεν ήξερα πού πατάω» είπε ο Νίκος. «Το βασικό ερώτημα είναι αν ήσασταν εντός θέματος» είπε ο Κοντιζάς πριν αποκαλυφούν οι βαθμολογίες, που προκαλούν σοκ στις δύο ομάδες.

Η δοκιμασία ασυλίας θα κρίνει ποιοι θα είναι ασφαλείς στον εξώστη και ποιοι θα προετοιμάζονται για τη δοκιμασία αποχώρησης το Σάββατο. Η Ηλία ακούγεται να λέει: «Γενικά ο καθένας είναι λίγο για την πάρτη του, οπότε λέω να αρχίσω να σκέφτομαι και εγώ έτσι». 

Ανατρεπτικά τα στατιστικά του MasterChef λίγο πριν την τελική 10άδα!

Στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκαν τα στατιστικά των παικτών λίγο πριν την τελική δεκάδα του Σαββάτου. Συγκεκριμένα:

- Οι περισσότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση - οι λεγόμενοι terminators - είναι: ο Ιωάννης έξι φορές, η Λία και η Μαρία τέσσερις φορές και ο Παύλος τρεις φορές.

- Με τα καλύτερα πιάτα μπροστά στους κριτές έχουν εμφανιστεί: ο Τζιοβάνι έξι φορές, ο Διονύσης πέντε φορές, ο Ιωάννης, ο Τζαμάλ και η Μαργαρίτα τέσσερις φορές.

- Τα χειρότερα πιάτα είχαν: Ιωάννης και Ανους από τρεις φορές, Λία και Παύλος από δύο φορές, και μία φορά οι: Στέφανος, Διονύσης, Μαρία και Μαργαρίτα. 

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» στη δεκάδα του MasterChef βρίσκονται οι εξής παίκτες:

Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζάμαλης, Παύλος Χάππιλος, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Μαρία Λαζαρίδου.

MasterChef 5MasterChefστατιστικάαποχώρηση