Τηλεόραση|02.04.2021 16:36

Χαμός στο τραπέζι της Φάρμας: Τζώρτζογλου εναντίον Ντούπη και οι δίδυμες νέες παίκτριες

Newsroom

Η αρχηγία του Θανάση Πάτρα έφερε ξανά τις κατσικούλες στη «Φάρμα» αφού οι αγρότες τα πήγαν πολύ καλά και ολοκλήρωσαν τις δοκιμασίες του επιστάτη. Η αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, αλλά και η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου έφεραν αναστάτωση στους επίδοξους αγρότες. Ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας θα φέρουν ανατροπές στο ριάλιτι, ενώ τα spoiler μιλούν και για οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου. Κωνσταντίνος Μακρής ή αλλιώς «Ντούπης» και Κυριακή Κατσογρεσάκη έχουν έρθει «πιο κοντά», ενώ στην εκπομπή «Πρωινό» είδαμε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής (02/04) αλλά τις δύο παίκτριες που αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα της «Φάρμας».

Την τρίτη εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες - αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Και .. πείνα! Η φιλία του Στράτου Τζώρτζογλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου κλονίστηκε για μια ακόμη φορά, αλλά επανήλθε η ισορροπία. Ο επιστάτης αναθέτει νέες αποστολές στους αγρότες και το έπαθλό τους είναι τέσσερα πρόβατα. Οι μπριζόλες που έφερε ο επιστάτης στους παίκτες προκάλεσαν τρελό ενθουσιασμό! Στο αποψινό επεισόδιο ένταση θα υπάρχει στο τραπέζι της «Φάρμας» ανάμεσα στον Τζώρτζογλου και στον «Ντούπη».

Ο Τζώρτζογλου απαιτεί από όλους να μην προδικάζουν το αποτέλεσμα του ριάλιτι, γιατί ο Ντούπης ανέφερε ότι στον τάκο «θα εκτελέσει τον Στράτο». Οι συζητήσεις στρέφονται γύρω από τις στρατηγικές όλων των παικτών και το «σύνδρομο της καρέκλας», όπως το αποκάλεσε η Μαρία Φραγκάκη. «Έχουμε ζωή έξω που μας περιμένει. Θα κάτσω εγώ να σκάσω για τα χωριατοπαιδάκια» ακούγεται να λέει η Ειρήνη Κολλιδά.

Στα πλάνα του «Πρωινού» ξεσπάει η Μαρία Φραγκάκη την οποία επέλεξαν για υπηρέτρια και ο Τζώρτζογλου την υπερασπίζεται. Άντρας ο αρχηγός της εβδομάδας σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά, ενώ οι κάμερες κάνουν ζουμ στο τετ-α-τετ ανάμεσα σε Κατσογρεσάκη και «Ντούπη».

Έλενα και Φένια Τσκιτίκου είναι οι δίδυμες χορεύτριες που ετοιμάζονται να γίνουν «Αγρότισσες» στη «Φάρμα». Οι 33χρονες δίδυμες βρέθηκαν στο «Πρωινό» του  ΑΝΤ1 και μίλησαν για την απόφασή τους να μπουν στο ριάλιτι και να τονώσουν το ηθικό των παικτών. 

ΑΝΤ1Μιχάλης ΙατρόπουλοςΦάρμαΣτράτος Τζώρτζογλου