Τηλεόραση|02.04.2021 17:02

MasterChef 5: Το φιάσκο με το ρύζι και το «εγκεφαλικό» του Τζιοβάνι

Newsroom

Δυσκολεύτηκαν στη δεύτερη εξωτερική δοκιμασία οι παίκτες του «MasterChef 5» το βράδυ της Τετάρτης (31/03) με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι να φτιάχνει τις δύο ομάδες από την αρχή. Στο προ-προηγούμενο επεισόδιο του «MasterChef 5» την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Τζιοβάνι και την έδωσε στη Μαργαρίτα, ενώ στη θέση της μαγείρεψε η Κωνσταντίνα, η οποία τελικά αποχώρησε. Οι ομάδες αναδιοργανώθηκαν και ο Τζιοβάνι έθεσε αρχηγό της κόκκινης ομάδα τον Ιωάννη, ενώ κράτησε την μπλε ποδιά και την αρχηγία για τον ίδιο. Η Παρασκευή (02/04) είναι η μέρα του Συμβουλίου. Και οι δύο ομάδες είχαν τεχνικά λάθη και παραλείψεις στα πιάτα που παρουσίασαν στους κριτές και τον καλεσμένο chef, Τόνυ Βρατσάνο. Σε ποια όμως θα κοστίσουν περισσότερο;

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Το «Βατερλώ» του Ιωάννη στην αρχηγία και ποιος μαγειρεύει για αποχώρηση

Στα αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο που προβλήθηκαν στη «Φωλιά των Κου κου» είδαμε τον Στέφανο να βγάζει όλα του τα νεύρα μπροστά στους κριτές, όταν ειπώθηκε από τους συμπαίκτες του ότι όλοι έπεσαν επάνω στο σούσι που είχε αναλάβει ο ίδιος. «Μη λέτε ότι ήταν όλοι πάνω από το σούσι. Έλεος». Η κόκκινη ομάδα δυσανασχέτησε με το ύφος του Στέφανου, ο οποίος αμφισβήτησε και την αρχηγία του Τζιοβάνι: «Δεν θα κάτσω να χαϊδέψω το Τζιοβάνι, όπως κάνουν οι υπόλοιποι, επειδή είναι ο καλύτερος μάγειρας εδώ μέσα».

Στη δοκιμασία ο Τζιοβάνι έπαθε σοκ όταν μέσα στο ζωμό πάπιας βρήκε μία μύγα. Τελικά φαίνεται ότι η αρχηγία του μπήκε στο μικροσκόπιο. «Ήταν η πρώτη ομαδική που δεν ήξερα πού πατάω» είπε ο Νίκος από τη μπλε ομάδα του Τζιοβάνι. 

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Αυτός είναι ο παίκτης του MasterChef 5

Ο Τζιοβάνι είναι 44 ετών. Ο γοητευτικός Ιταλός, που ήρθε να κατακτήσει το Ελληνικό Masterchef 5. Μεγαλωμένος μέσα σε εστιατόριο, που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι της Ιταλίας, ο Τζιοβάνι ξεκίνησε να εργάζεται για πρώτη φορά σε κουζίνα στα 16 του χρόνια. Η γνωριμία και ο γάμος του με μια Ελληνίδα τον έκανε αυτό που αποκαλούμε... ερωτικό μετανάστη στη χώρα μας. Στην Ελλάδα ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια. Αν και μετριόφρων, πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει με τις γνώσεις του στην Ιταλική κουζίνα και όχι μόνο, τους κριτές και το MasterChef 5. Ήδη μέχρι στιγμής θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο ριάλιτι, όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα του. 

Η δοκιμασία ασυλίας θα κρίνει ποιοι θα είναι ασφαλείς στον εξώστη του MasterChef και ποιοι θα προετοιμάζονται για τη δοκιμασία αποχώρησης το Σάββατο. Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» στη δεκάδα του MasterChef βρίσκονται οι: Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζάμαλης, Παύλος Χάππιλος, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Μαρία Λαζαρίδου.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Ανατροπή με τα στατιστικά των παικτών και το «άδειασμα» του Στέφανου

αποχώρησηMasterChefMasterChef 5Τζιοβάνι Σκαράτζι