Τηλεόραση|04.04.2021 10:18

MasterChef 5 αποχώρηση: Εκτός ο Ιωάννης Αυλωνίτης - Ξέσπασαν σε κλάματα στον εξώστη

Newsroom

Την πόρτα της εξόδου από το «MasterChef 5» είδε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, το βράδυ του Σαββάτου (3/4), ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ανούς Χεριμιάν και τη Λία Μακροστεργίου. Οι τρεις επίδοξοι σεφ διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση, αφού το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν είχε σχέση με την ασιατική κουζίνα.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Η Ανούς ομολόγησε τη σχέση της με τον Διονύση - «Είναι κάτι που δεν το ελέγχεις»

Καλεσμένος στον διαγωνισμό ήταν ο σεφ Γιώργος Βενιέρης, ο οποίος δημιούργησε ένα λαχταριστό bao bun με tempura αστακό. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους μόλις 80 λεπτά για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του πιάτου. Oι τρεις κριτές - Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος- αφού δοκίμασαν, έκριναν και βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των τριών παιδιών.

Τελικά, εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος το bao bun που έφτιαξε είχε αποτύχει πλήρως και η μαγιονέζα του ήταν πολύ ξινή. Μάλιστα, ο Γιώργος Βενιέρης τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου». Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι περισσότεροι συμπαίκτες του πάγωσαν, βλέποντας αυτή την εξέλιξη και ορισμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

Λίγο πριν την αναχώρηση των παικτών για το πλατό του «MasterChef 5», ωστόσο, ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο Τζιοβάνι και ο Παύλος συζητούσαν για την ομαδική δοκιμασία που οδήγησε στην ισοπαλία των δύο ομάδων. Ο καυστικός Τζαμάλ, μιλώντας στην κάμερα, δήλωσε πως οφείλει το σώσιμο της ομάδας του στην αρχηγεία του Τζιοβάνι, αφού πολλά ήταν αυτά που είχαν πάει λάθος κατά τη διάρκεια της εξωτερικής δοκιμασίας.

«Ο Τζιοβάνι μετάνιωσε που δεν στείλαμε τον Στέφανο στην κόκκινη ομάδα. Γενικά, ο Στέφανος τσίνησε που δεν ήταν ξανά αρχηγός στη μπλε ομάδα και έκανε πόλεμο στον Τζιοβάνι. Τον επηρέασε πολύ αρνητικά. Είναι λίγο δεδομένο ότι στις προηγούμενες ομαδικές που νικήσαμε, τον Στέφανο τον είχαμε αρχηγό αλλά τον αφήναμε να κάνει τα δικά του, να λέει και καλά ότι μας συντονίζει, να μας πλένει κανένα σκεύος. Λαντζέρη τον είχαμε, όχι αρχηγό. Αυτή τη φορά που τον βάλαμε να κάνει μια δουλειά πήγε να μας καταστρέψει δύο πιάτα. Παρόλα αυτά, και πάλι κάναμε το θαύμα μας» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Τζεμάλ.

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα τα λέει έξω από τα δόντια για τη Μαρίνα και την αποχώρηση

MasterChefMasterChef 5αποχώρηση