Τηλεόραση|05.04.2021 12:13

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα 45άρια του Survivor είναι εκ του πονηρού

Newsroom

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας (05/04) και αναφέρθηκε στον Χάρη Βαρθακούρη, το «Big Brother», το «Survivor 4», τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ένα είδος τηλεοπτικού κομάντο, με την έννοια ότι είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος, δουλεύει το μυαλό μου, δουλεύουν τα αντανακλαστικά μου, βλέπω, κάνω, δείχνω, άρα μπορώ και είμαι ενεργητικός να βοηθήσω τα μάλα σε όποια παραγωγή και από όποιο πόστο. Έχω και εμπειρία και γνώση και πραγματικά μπορώ να αναλύω και να αντιλαμβάνομαι το τι γίνεται και τι δεν γίνεται».

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια - Χείμαρρος για τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και το Survivor: «Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν έπαιζε την περσινή χρονιά. Γιατί η επιτυχία της χρονιάς είναι και το μαγειρικό ριάλιτι. Αυτά τα 45άρια, 50άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού. Το 45αρι -50άρι να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα σου. Δηλαδή όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Τότε είναι όλοι τους στα 27-28 %. Άρα τι θέλω να πω. Είναι επιτυχία, είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, όταν τα αποτελέσματα έρχονται στη 1:00 τη νύχτα που παίζει χωρίς ανταγωνισμό». 

Ο βετεράνος παρουσιαστής μίλησε και για τον Γιώργο Λιανό: «Είναι εξαιρετικός. Έχει λόγο, είναι γρήγορος, έχει χιούμορ, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών, μοναδικά θα το παρουσίαζα το Survivor, και θα μου επιτρέψει o Λιανός που έχω πει τα καλύτερα για εκείνον - θα το παρουσίαζα και καλύτερα. Αλλά μεταξύ μας το ότι κρατάει ένα μέτρο ο Λιανός βοηθάει να μη "γεράσει" πριν την ώρα του το project». Αναφορικά με τη νέα εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη είπε ότι δεν θα πήγαινε, γιατί σπάνια πλέον πηγαίνει σε εκπομπές ως καλεσμένος.  

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε κατ' εξαίρεση ο Ανδρέας Μικρούτσικος (04/04), ο οποίος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την ρήξη του με τον ΣΚΑΪ και για το πώς διαχειρίστηκαν το «Big Brother». «Πήγα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του "Big Brother" και πώς αναπτύσσεται μετά από 20 χρόνια. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι, η συμπεριφορά και τα παράπονά μου έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Το έδειξα, το έθεσα αλλά δεν γινόταν να εκθέσω κανέναν. Ένιωθα ότι περπατάω σε ένα περιβάλλον που ήταν γεμάτο νάρκες. Είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί, αλλά από εμένα; Δεν είχα συμμετοχή σε τίποτα. Είχαμε καλεσμένο και δεν το ήξερα, το έμαθα από τον ταξιτζή. Δεν είμαι εγώ ο αστείος» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως το ρήγμα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου ξεκίνησε από την χυδαία τοποθέτηση παίκτη του Big Brother περί βιασμού γυναικών. «Η κουβέντα που είχε πει τότε ο Κρητικός “χτύπησε” τον ΣΚΑΪ. Εκεί φοβήθηκε το κανάλι. Εγώ είχα πει ότι καλά κάνατε που τον αποβάλατε, αλλά να έρθει το παιδί, να του κάνω μια συνέντευξη, να συνεχίσετε να τον έχετε αποβάλει αλλά να ακούσουμε την άποψή του. Αυτό δεν έγινε δεκτό γιατί φοβήθηκαν ότι θα εκθέσω την ιστορία. Ήμουν ο αρμόδιος, όταν έκανα τη συνέντευξη ήξερα τι θα πω και τι θα ρωτήσω και τι θα απαντήσω. Αν είχε το θράσος θα του άλλαζα τα πετρέλαια. Από εκεί ξεκίνησε και έγινε η αποφυγή να έχω τη συμμετοχή που έπρεπε να έχω». 

Γιώργος ΛιανόςBig BrotherΑνδρέας ΜικρούτσικοςSurvivor