Τηλεόραση|06.04.2021 14:46

Άγριες Μέλισσες spoiler: Φλογερή επανασύνδεση για Δρόσω και Κωνσταντή

Newsroom

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τον Βόσκαρη να έχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Τρίτης 6 Απριλίου, ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Η Ασημίνα τσακώνεται με την Ελένη και τη Δρόσω γιατί «τυφλώνεται» από οργή και θέλει να κρατήσει τον μικρό Σέργιο και να μην τον αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών. «Δεν θα επιτρέψω το παιδί μου να γυρίσει αυτό το σπίτι. Θα είναι σαν να τον πετάω στον λάκκο με τα λιοντάρια» λέει η Ασημίνα με Ελένη και Δρόσω να λένε ότι θα το πληρώσει πολύ ακριβά στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ «δίνει» τον Δούκα στην αστυνομία - Δραματικές σκηνές

Απ’ την άλλη, η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών. Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» την Τρίτη (06/4) μαθαίνουμε τις εξελίξεις σε μια ιστορία αγάπης με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Ο Κωνσταντής χωρίζει με τη Δρόσω μετά την αποκάλυψη του παράνομου θανάσιμου μυστικού που έχει να κάνει με τον φόνο του Σέργιου του αδελφού του. Ο Κωνσταντής έμαθε ότι συμμετείχαν και οι τρεις αδελφές τη δολοφονία του Σέργιου και χώρισε με τη Δρόσω. Είναι όμως πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της. Είναι συνέχεια στο μυαλό του και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. 

Θα πάει να τη βρει και θα έχουμε επανασύνδεση πολύ έντονη ανάμεσά τους. Έντονες στιγμές πάθους ανάμεσα στο ζευγάρι, που αποφασίζει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Μια ίσως τελευταία ευκαιρία και θα δούμε αν είναι παντοτινή! 

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των τριών αδελφών Σταμίρη δεν θα κρατήσουν για πάντα. Θα δούμε τη Δρόσω να συγκρούεται και πάλι με την αδελφή της την Ασημίνα, μετά από μία δελεαστική πρόταση που θα κάνει ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και έχει να κάνει με τον μικρό Σέργιο στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε επίσης: Το τροχαίο του «Θέμελη» από τις «Άγριες Μέλισσες» - Έσπασα 6 πλευρά και τρύπησε ο πνεύμονας

ΔιαφάνιΆγριες μέλισσεςΔρόσωspoilerεπεισόδια