Τηλεόραση|07.04.2021 17:23

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ράκος ο Γραμματικός με την σκληρή απόφαση της Πηνελόπης

Newsroom

Kαταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Απριλίου, η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο. Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την άσχημη ψυχολογία του παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ «δίνει» τον Δούκα στην αστυνομία - Δραματικές σκηνές

Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της μαζί του. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Αλλά τα πράγματα δεν θα έρθουν όπως περιμένει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του, του Θέμελη, στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει τον Γραμματικό - Θα γυρίσει στον Μελέτη;

Η Πηνελόπη έκανε μεγάλο αγώνα να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη. Ήταν μία λύση! Τελικά η Πηνελόπη αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και έμεινε έγκυος, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Δυστυχώς η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί που κυοφορεί, κάτι που θα φέρει αναταράξεις στη σχέση με τον Γραμματικό. 

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη (07/4) ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για τη συνέχεια της ιστορίας του Αλέξη Γραμματικού με την Πηνελόπη Σεβαστού. Εγκαταλείπει η Πηνελόπη τον Αλέξη Γραμματικό, φεύγει και γυρίζει στο πατρικό της. Ο εισαγγελέας, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην καταδίκη του Βόσκαρη και τη δικαίωση της Ελένης, γίνεται ράκος με την απόφασή της. Δεν την καλοδέχονται ούτε οι Σεβαστοί στο σπίτι τους όμως γιατί υποψιάζονται ότι θα γίνει κάτι με τον Μελέτη. Η Πηνελόπη ανακοινώνει στη Μυρσίνη ότι χωρίζει και της προσθέτει άλλον ένα πονοκέφαλο! Φυσικά ένας από τους λόγους του χωρισμού παραμένει ο Μελέτης. Σίγουρα θα υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ του Μελέτη και της Πηνελόπης. Θα ειπωθούν κάποια αποκαλυπτικά πράγματα και εκεί ο Μελέτης παίρνει ελπίδες για επανασύνδεση. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συγκρατήσει τα αισθήματά της και θα δούμε αν θα τα καταφέρει στις «Άγριες Μέλισσες».

Τάσος Σωτηράκης: Δεν ξέρω αν θα γλυτώσει ο Βόσκαρης μέσα στη φυλακή

Ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης, που υποδύεται τον Γκούμα, τον δεσμοφύλακα της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκαλύπτει τι θα γίνει με το τέλος του Μάνου Βόσκαρη στη φυλακή. «Πιστεύω ότι αυτά που έπαθε είναι υπεραρκετά. Αυτό που συνέβη στη φυλακή είναι αρκετό ώστε να τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο. Θα ήταν ωραίο τα τελευταία επεισόδια της σειράς να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι ηθοποιοί να μάθουμε τις εξελίξεις τελευταία στιγμή».

Διαβάστε επίσηςΆγριες Μέλισσες spoiler: Φλογερή επανασύνδεση για Δρόσω και Κωνσταντή

επεισόδιαΔιαφάνιΆγριες μέλισσεςspoiler