Τηλεόραση|08.04.2021 11:06

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του Mega

Newsroom

Έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega, επαληθεύτηκαν. «Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που στάλθηκε στα ΜΜΕ, το πρωί της Πέμπτης (8/4).

Ενα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για την Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2020, όταν αποχώρησε από τον Alpha μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της και στο πλευρό της, γιατί όπως είπε «Ιστορία γράφουν οι άνθρωποι, γράφουν οι παρέες». Η τελευταία εκπομπή της Ελένης έκανε 17,7% στο σύνολο και 24% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο κατέγραψε και 28%, ποσοστά πολύ υψηλά για τη ζώνη.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χαρούμενη και γεμάτη! Φεύγοντας από έναν χώρο να έχεις αφήσει κι εσύ το δικό σου μικρό στίγμα. Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός. Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω, πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πώς θα με βλέπουν, πώς θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε θα τους έρχομαι στο μυαλό. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλα τα παιδιά που δουλεύουν στην τηλεόραση και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μου έστειλαν μηνύματα συμπάθειας, αγάπης, εκτίμησης, σεβασμού.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα, να ζήσουν έντονες στιγμές, να τους αγαπάνε, να τους ξεχωρίζουν και κάπου στην καρδιά τους να τους έχουν φυλαγμένους. Όλα ήταν έντονα, δυνατά. Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω λίγο χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελεύθερος».

Ελένη Μενεγάκη: Αλλάζει σπίτι - Μετακομίζει από τα Μελίσσια στην Κηφισιά

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει αλλαγές στη ζωή της και βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο, αφού πέρα από τις επαγγελματικές συζητήσεις για νέα εκπομπή στο MEGA, αγόρασε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς, τις εργασίες του οποίου παρακολουθεί συστηματικά. «Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης (31/3) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

H εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και η Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (01/04) στην Κηφισιά, έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «η νέα επενδυτική κίνηση της προυσιάστριας». Παρά τα όσα λέγονται το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι η Μενεγάκη δεν θα κατοικήσει στο ολοκαίνουργιο οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την εκπομπή η τιμή πώλησης των σπιτιών στην Κηφισιά - όχι απαραίτητα του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη - αγγίζει τις πεντέμισι χιλιάδες (5.5000) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.  Άρα η αξία ενός ακινήτου αντίστοιχων τετραγωνικών θα ήταν ένα 1.650.000 ευρώ. Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρεφθεί ελάχιστες φορές το διαμέρισμα, μαζί τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο. 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Πρωταγωνίστρια σε ταινία - Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Ελένη ΜενεγάκηMEGA