Τηλεόραση|10.04.2021 10:42

Φάρμα: Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου - Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι

Newsroom

Μετά την αποχώρησή της από τη «Φάρμα» η Μαρία Φραγκάκη άφησε ένα γράμμα στους αγρότες, με το οποίο επέλεξε για πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας για άλλη μία φορά τον Θανάση Πάτρα. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (09/4), μετά την ψηφοφορία που ακολούθησε, δεύτερος υποψήφιος αρχηγός αναδείχθηκε ο Βασίλης Ματζουράνης, και οι δύο «αγρότες» αναμετρήθηκαν στον αχυρώνα. Ο παρουσιαστής κατάφερε να πάρει τη νίκη και παρέμεινε αρχηγός της Φάρμας γι’ αυτή την εβδομάδα. Οι επόμενες αποστολές από τον επιστάτη θα φέρουν μία αγελάδα και ένα μοσχαράκι στη Φάρμα, ενώ ο Πάτρας ζήτησε περισσότερες κότες αλλά συμβιβάστηκε με ... παστίτσιο! Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε κατά του Ιατρόπουλου και έφερε αναστάτωσε στη Φάρμα, όπου τα νεύρα βρίσκονται στο κόκκινο. Το χιόνι που έπεσε στην αγροικία έφερε ανατροπές, ενώ τα... αγριογούρουνα κράτησαν ξύπνιους τους παίκτες όλη τη νύχτα.  

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Έξω φρενών ο Στράτος Τζώρτζογλου με συμπαίκτη του - «Μην το ξαναπείς αυτό»

Ο Θανάσης Πάτρας επέλεξε ως υπηρέτες τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, με την παίκτρια να πρέπει να μονομαχήσει στη δοκιμασία αποχώρησης, κάτι που καθόλου δεν άρεσε στις γυναίκες της Φάρμας, οι οποίες αισθάνονται «στο στόχαστρο». Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα έχει ψήφο και θα αναδεικνύει κάθε βδομάδα τον πιο δημοφιλή παίκτη ο οποίος θα έχει και ασυλία. Όταν ο Στράτος Τζώρτζογλου άκουσε το όνομά του άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά του και ευχαρίστησε σαν μικρό παιδί τους τηλεθεατές: «Ειλικρινά δεν το πιστεύω. Με όλη μου την καρδιά σας αγαπώ, σας ευχαριστώ που μου δείξατε αυτή την αγάπη. Δεν το πιστεύω. Σας λατρεύω και σας αγαπώ» δήλωσε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Δυστυχώς η ανεβασμένη διάθεση του Στράτου Τζώρτζογλου δεν κράτησε για πολύ. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Στράτος δεν εφάρμοσε ακριβώς τις οδηγίες που του έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για κάποιες εργασίες. Ο Ιατρόπουλος ύψωσε τον τόνο της φωνής του και του είπε να μην ξανασχοληθεί. «Ερωτήσεις κάνω, Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ, ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω, εντάξει το αφήνω», είπε με ένταση ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Στη συνέχεια ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τρώγοντας με τον Θανάση Πάτρα. «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος. Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Κανείς. Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του - «Με βλέπει από πάνω»

Στρατος Τζώρτζογλου: «Δεν μου έχει μιλήσει άσχημα ο Κουν, ο Βολανάκης και ο Ντασέν»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου «τα είχε βάλει» με τον Ιατρόπουλο και συνέχισε φωνάζοντας εκτός εαυτού: «Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, όποιος δεν ξέρει να μη μιλάει, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα, όλοι. Και θα το θέσω θέμα αύριο στο Σάκη. Και άμα μου ξαναμιλήσει κάνεις έτσι θα αποφασίσω τι πρέπει να κάνω. Δεν μου έχουνε μιλήσει ο Κουν, ο Βολανάκης, ο Ντασέν. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουνε. Με ευγένεια. Δεν είμαι δούλος κανενός. Είμαι πρόθυμος να τρέξω παντού. Οι γωνίες δεν είναι του Μιχάλη εδώ μέσα. Είναι της παραγωγής και δεν θα μου πει ο Μιχάλης».

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Καβγάς Ιατρόπουλου με Τζώρτζογλου - «Ο Στράτος δεν ξέρει τι θα πει κόπος»

Στράτος ΤζώρτζογλουΘανάσης ΠάτραςΦάρμαΜιχάλης Ιατρόπουλος