Τηλεόραση|13.04.2021 11:43

MasterChef 5: Ο λαός θέλει Μαργαρίτα και επέστρεψε - Ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία

Newsroom

Σε μία κομβική στιγμή για την εξέλιξη του «MasterChef 5», οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star επέστρεψαν στο πλατό και είχαν μία δεύτερη ευκαιρία να μαγειρέψουν για να πάρουν την ποδιά και να ξαναμπούν στο σπίτι, διεκδικώντας τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα MasterChef. Με τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να έχουν μειωθεί στους οκτώ, η παραγωγή έφερε πίσω τους διαγωνιζόμενους του φετινού κύκλου. Από τους αποχωρήσαντες, μόνο ένας μπήκε απευθείας στο ριάλιτι, ενώ άλλοι έξι θα διεκδικήσουν σε μία ακόμη δοκιμασία την πολυπόθητη ποδιά.

Από την δοκιμασία τρεις παίκτες είχαν σύμφωνα με τους κριτές τα καλύτερα πιάτα: η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι χρονικά, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος. Οι κριτές αποφάσισαν ωστόσο πως το πιάτο της Μαργαρίτας ήταν το καλύτερο και έτσι, η Μαρίνα ένα από τα μεγάλα φαβορί στο φετινό«MasterChef 5». Η παίκτρια με αμίμητη ταχύτητα άρπαξε την ποδιά και έτρεξε στον εξώστη όπου την υποδέχθηκαν όλοι με χειροκροτήματα. Η Μαρίνα που είχε μείνει στην τελική δυάδα είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που πήρε την ποδιά. Την ήθελε πάρα πολύ. Περίμενε να την πάρει και να κάνει αυτό που έκανε. Να φύγει τρέχοντας. Ήθελε να γυρίσει πίσω στο σπίτι και εμείς μείναμε με την κάψα». 

Η Μαρίνα, ο Αλέξανδρος, ο Ιωάννης, η Κωνσταντίνα και ο Νίκος θα έχουν άλλη μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα spoiler οι επόμεοι παίκτες που επιστρέφουν είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. 

Η Μαργαρίτα πάντως είπε για την επιστροφή της: «Θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και αν είναι θέλημα Θεού να πάρω και το έπαθλο». Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για το «MasterChef 5» είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αποκάλυψε ότι στηρίζει τη Μαργαρίτα. «Ο λαός απαιτεί Μαργαρίτα entry free» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες του Twitter, που έχουν δείξει την προτίμησή τους στη μαγείρισσα του «MasterChef 5».

T

Η δεύτερη μέρα των επιστροφών κρύβει μονομαχίες και εντάσεις. Ποιοι θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνεται και ποιοι θα βρεθούν με το ένα πόδι έξω από το #MasterChefGR;

Η Μαρίνα Ντεμολλάι μαγειρεύει με ... όρεξη για ξεκαθάρισμα: « Επιστρέψαμε για να ξαναδώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μείνουμε στο σπίτι. Αν μπούμε θα πρέπει λίγο να μιλήσουμε με κάποιους ανθρώπους μέσα στο σπίτι που δεν έχουνε βγει ακόμα έξω για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί προς τη δικιά μου ψυχή. Δεν ήταν όμορφα. Εγώ δεν έχω θίξει ποτέ ούτε ψυχές ούτε τίποτα. Αν κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν το χαβαλέ μου... που πραγματικά σε όλα γελάω... Αν ήταν να μιλήσω σοβαρά θα το καταλάβαιναν όλοι. Όταν μιλάω σοβαρά μιλάω σοβαρά. Δεν αστειεύομαι».

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη σειρά του, έχοντας δει τα επεισόδια του MasterChef ως τηλεθεατής, δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο παιχνίδι και έχουμε κάποια αβαντάζ... ότι έχουμε κάποιες πληροφορίες έξτρα. Έχοντας λύσει το παζλ, ξέρω ο καθένας τι έχει πει και έρχομαι με άλλη στρατηγική. Εγώ έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου. Με κάποιες παρέες που έκανα αντάλλαξα περισσότερες κουβέντες όταν δεν έπρεπε και αναλώθηκα πολύ».

MasterChefΜαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρηση ΑΝΕΛMasterChef 5