Τηλεόραση|14.04.2021 14:43

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πρόταση σκάνδαλο κάνει ο Νικηφόρος στην Ασημίνα

Newsroom

Εντυπωσιάζουν οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τη Σοφούλα να έχει τραβήξει το δρόμο για το μοναστήρι και τον Κωνσταντή συντετριμμένο από τα όσα έχει μάθει για τη Δρόσω. Ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, σκέφτεται τρόπους να κρατήσει το παιδί. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 14 Απριλίου στις «Άγριες Μέλισσες», ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί στο Διαφάνι και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Στα πλάνα spoiler στο «Πρωινό» από το σημερινό (14/4) επεισόδιο βλέπουμε την Πηνελόπη να ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι στον Μελέτη και μία αγάπη ακόμα να μην μπορεί να ορθοποδήσει. Του αποκάλυψε ότι θα χωρίσει, αλλά ότι δεν θέλει να είναι μαζί του!

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη θέλει να γίνει μητέρα, αλλά έχει πρόβλημα

Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια. Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος με τη στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένειά του.

Επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη κάνουν μία αποκαλυπτική συζήτηση που έχει να κάνει με το διαζύγιο που έρχεται. Αλέξης και Πηνελόπη χωρίζουν και θα επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, όπου θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» της Τετάρτης (14/4) στον ΑΝΤ1. Ο Δούκας θα πετάξει από το σπίτι τον γιο του τον Νικηφόρο, μετά την αποκάλυψη της προσοδίας με τον συνεταιρισμό.

Ο Νικηφόρος βρέθηκε μπροστά σε μία εξέλιξη που δεν την περίμενε. Σύμμαχός του θα βρεθεί στο πλευρό του η Ασημίνα, που θα τον υποστηρίξει για μία ακόμη φορά. Και εκεί έρχεται μία απρόσμενη πρόταση. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα, σε διπλανά σπίτια, και να έχει εκείνη μαζί της στο μικρό Σέργιο. Μετά από αυτό θα έρθει μία πάρα πολύ μεγάλη σύγκρουση της Ασημίνας με τη Δρόσω και οι δύο αδερφές θα φτάσουν πάλι στα άκρα.

Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» ο Δούκας ετοιμάζει σκληρή τιμωρία εναντίον του Νικηφόρου, που τον πρόδωσε, ενώ ο Γραμματικός θα γίνει ένα ράκος από την σκληρή απόφαση της Πηνελόπης να τον εγκαταλείψε αφού χάσει το μωρό τους. Παράλληλα, ο έρωτας της Δρόσως και του Κωνσταντή θα περάσει από σαράντα κύματα, αλλά θα ξαναφουντώσει, ενώ η Ελένη θέλει να γίνει μητέρα, όμως έχει γυναικολογικό πρόβλημα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη φυλακή από τον Βόσκαρη.

spoilerΜαρία ΚίτσουΔιαφάνιΆγριες μέλισσεςεπεισόδια