Τηλεόραση|14.04.2021 17:23

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν και ποιοι μένουν στην τρίτη σεζόν της σειράς

Newsroom

Aναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα που οδηγούν τους ήρωες στο Διαφάνι στην κάθαρση. Η συνέχεια φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

Την ίδια ώρα, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αποφάσισαν να πουν το μεγάλο «ναι» στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και έτσι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστούν και για τρίτη σεζόν. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ η σειρά θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Τσαμπάνη: Πολλές φορές είχα σκεφτεί ν' αλλάξω επάγγελμα πριν από τις «Άγριες Μέλισσες»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πριν το τέλος του έτους θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει περαιτέρω ή όχι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενδεχομένως να κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο, καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του. Ο Γιώργος Γάλλος, ο οποίος υποδύεται τον Μιλτιάδη, είναι ακόμα ένας ηθοποιός του οποίου το μέλλον είναι με ερωτηματικό. Όπως, επίσης, ερωτηματικό έχει και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης.

Επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα

Ο Μελέτης και η Πηνελόπη κάνουν μία αποκαλυπτική συζήτηση που έχει να κάνει με το διαζύγιο που έρχεται. Αλέξης και Πηνελόπη χωρίζουν και θα επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, όπου θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» της Τετάρτης (14/4) στον ΑΝΤ1. Ο Δούκας θα πετάξει από το σπίτι τον γιο του τον Νικηφόρο, μετά την αποκάλυψη της προσοδίας με τον συνεταιρισμό.

Ο Νικηφόρος βρέθηκε μπροστά σε μία εξέλιξη που δεν την περίμενε. Σύμμαχός του θα βρεθεί στο πλευρό του η Ασημίνα, που θα τον υποστηρίξει για μία ακόμη φορά. Και εκεί έρχεται μία απρόσμενη πρόταση. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα, σε διπλανά σπίτια, και να έχει εκείνη μαζί της στο μικρό Σέργιο. Μετά από αυτό θα έρθει μία πάρα πολύ μεγάλη σύγκρουση της Ασημίνας με τη Δρόσω και οι δύο αδερφές θα φτάσουν πάλι στα άκρα.

Σύμφωνα με τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» ο Δούκας ετοιμάζει σκληρή τιμωρία εναντίον του Νικηφόρου, που τον πρόδωσε, ενώ ο Γραμματικός θα γίνει ένα ράκος από την σκληρή απόφαση της Πηνελόπης να τον εγκαταλείψε αφού χάσει το μωρό τους. Παράλληλα, ο έρωτας της Δρόσως και του Κωνσταντή θα περάσει από σαράντα κύματα, αλλά θα ξαναφουντώσει, ενώ η Ελένη θέλει να γίνει μητέρα, όμως έχει γυναικολογικό πρόβλημα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη φυλακή από τον Βόσκαρη.

ΑΝΤ1Άγριες μέλισσεςΚάτια Δανδουλάκη