Τηλεόραση|25.04.2021 15:46

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: Μας «έδεσε» η καραντίνα, νιώθουμε οικογένεια

Newsroom

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/4) ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για τη συμμετοχή του στο φετινό «All Star YFSF» και για τη σχέση του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου.

«Θυμάμαι από πολύ μικρός να μιμούμαι μουσικά όργανα και μελωδίες. Θεωρώ ότι όταν γράφει κάποιος μουσική κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα του. Η μουσική στο σπίτι υπήρχε στο πικ-απ. Θυμάμαι τους γονείς μου να βάζουν μουσική στο πικ-απ και να χορεύουν και μετά να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Ακόμα το κάνουν… Δε θεωρούσα δεδομένο ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική αλλά ήξερα ότι κάτι θα κάνω. Έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα γεμίζω θέατρα και στάδια», δήλωσε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Διαβάστε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας: Από τη «Λόλα» στη «Ρίτα» - Το νέο single του τραγουδιστή

Στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στην σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ εξέπληξε τον Νίκο Χατζηνικολάου όταν του είπε πως είναι «παντρεμένοι». «Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε σε ζωνταντή σύνδεση, μέσω skype, στην εκπομπή με τεράστια εκτίμηση για εκείνον. «Ο Κωστής φαίνεται ότι έχει δύναμη, είναι ένας άνθρωπος μετρημένος πάρα πολύ λογικός. Είναι λογικός, αλλά είναι και πασίτρελος. Στην πραγματικότητα ο άνθρωπος αυτός είναι stand up comedian και δεν τον έχει ανακαλύψει κάποιος. Γενικά γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι ένας βαθιά καλός άνθρωπος. Έχει ένα πηγαίο φως και είναι ένας άνθρωπος πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους που εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει. Έχει ένα πολύ σημαντικό χάρισμα το οποίο είναι πάρα πολύ σπάνιο και ίσως να το έχει κάποιος μοναχός βουδιστής στο Μάτσου Πίτσου. Είναι ένας άνθρωπος μεγαλόκαρδος, έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες, δηλαδή μπορεί να του μιλήσεις για τη χειρότερη περίπτωση ανθρώπου υποκειμενικά και αντικειμενικά και αυτός να σου πει "Δεν ξέρεις πως έχει μεγαλώσει και όλοι περνάμε δύσκολα"» είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Τον θαυμάζω πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Ξεκίνησε από έναν μικρότερο μέρος, όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε έχει υποστεί δύσκολες καταστάσεις. Ο Κωστής έχει γίνει ένα θαυμάσιο πλάσμα [...] Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία». Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον» συμπλήρωσε.


Ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε με χαμόγελο πως «η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Το για πάντα είναι ζητούμενο. Και όχι μόνο στη σχέση με την Τόνια, αλλά στη σχέση με τους φίλους μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι βαθιά φιλοσοφικό τι σημαίνει αυτό και νομίζω πως η πανδημία με έναν τρόπο αυτό το για πάντα το κατακερμάτισε. Καταλάβαμε τη φθαρτότητα, την ευαλωτότητα χωρίς όμως να φοβόμαστε την θνητότητα γιατί αυτή πάντα μπαίνει κάτω από το τραπέζι».

«Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν [ ... ] Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τόνια Σωτηροπούλου για Μαραβέγια: «Μου έγραψε τραγούδι στα γενέθλιά μου»

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2night show» η Τόνια Σωτηροπούλου είχε πει: «Το αγαπημένο μου τραγούδι του Κωστή είναι το "Δε σταματώ". Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μού είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε μια φορά. Μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν ένα δώρο. Ήταν για μια στιγμή, αλλά ήταν πολύ ωραίο» είπε για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια.

Διαβάστε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη: Εκτός από φασίστες, είστε και παντελώς ηλίθιοι

καραντίναΚωστής ΜαραβέγιαςΤόνια ΣωτηροπούλουYFSF