Τηλεόραση|05.05.2021 12:20

Νίκος Λεκάκης: Ο Άγγελος από τις Άγριες Μέλισσες και τα «άγρια» κάστινγκ για τον ρόλο

Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» τον Νίκο Λεκάκη την Τρίτη (04/05). Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει από πόσα δοκιμαστικά πέρασε, μέχρι να πάρει τον ρόλο του «Άγγελου Φαναριώτη» που υποδύεται. Ο Νίκος Λεκάκης αποκάλυψε πως για να πάρει το ρόλο πέρασε από πέντε κάστινγκ.

Διαβάστε επίσηςΑγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης: Δημοσίευσε φωτογραφία με το γιο του από τα γυρίσματα

Αρχικά είπε ο Νίκος Λεκάκης: «Οι γονείς μου βλέπουν Μέλισσες φανατικά! Τώρα έχω μετακομίσει και ζω ξανά μαζί τους. Είναι δύσκολες εποχές. Η παράσταση που ήμουν πέρσι διακόπηκε λόγω της πανδημίας, είχα μαζέψει κάποια λεφτά, δεν ήξερα που θα με βρει το μέλλον και έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω να μένω μόνος μου ή να γυρίσω στους γονείς μου…»

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Πέρασα από πέντε κάστινγκ μέχρι να με πάρουν στη σειρά. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι τους υπεύθυνους των κάστινγκ. Όσο μεγαλώνεις θέλει μια δουλειά με τον εαυτό σου»!

Και αποκάλυψε: «Δεν έχω ακόμη πληροφορίες για τον τρίτο κύκλο. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου είναι too good to be true. Δεν είναι και ο ήρωας που θα τον έβγαζαν και από τη μέση. Έχει στοχοπροσήλωση στην Σοφούλα, αλλά ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται....[...] Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η ιστορία του Βόσκαρη, αλλά από τη στιγμή που έχει ευνουχιστεί, έχει πάρει μια διαδρομή».

Τι θα δούμε την Τετάρτη (5/5) στις Άγριες Μέλισσες

Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει.

Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε επίσηςΆγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίζει στην 3η σεζόν - Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της

Άγριες μέλισσεςΝίκος Λεκάκης