Τηλεόραση|05.05.2021 15:24

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Έλλη φτάνει στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο με Φρίξο

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Στο επόμενο επεισόδιο της Πέμπτης 6 Μαΐου ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.

«8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (5/5)

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να δικαιολογήσει στη Βικτώρια γιατί άφησε τον Άγγελο να κοιμηθεί στο σπίτι της Εύας. Η Μάγδα θέτει τους όρους της και ο Αιμίλιος γυρίζει στο σπίτι. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται ενώ ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια.

Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται.

επεισόδια8 λέξειςΣΚΑΪΑνδρέας Γεωργίου