Τηλεόραση|08.05.2021 10:23

House of Fame αποχώρηση: Ο Φοίβος τα λέει έξω από τα δόντια - Μία παίκτρια δεν τα κατάφερε

Newsroom

Στο 10ο Live του «House of Fame» το βράδυ της Παρασκευής (7/5) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ της ερμηνείες των σπουδαστών και ερμήνευσαν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Οι επίδοξοι τραγουδιστές βρέθηκαν μπροστά από τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Φοίβο, τον Γιώργο Αρσενάκο και την Καίτη Γαρμπή.

Ένα από τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και να εγκαταλείψει το «House of Fame». Οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Κάρα, η Έλενα Δομάζου και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Διαβάστε επίσης: House of Fame: «Μήπως είσαι στις μέρες σου;» η ατάκα του Φοίβου σε παίκτρια που «έριξε» το Twitter

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί είναι τελικά η Έλενα Δομάζου, ενώ οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι o Jimmy Sion, o Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιώργος Ντίνος και η Πηνελόπη Τσακυρίδου. Στο σόου ανακοινώθηκε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον σπουδαστή που θα γυρίσει το πρώτο του music video, από την Panik Records.

Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το τραγούδι «Μίλα Της», με τον νεαρό σπουδαστή να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.Στη μεγάλη ψηφοφορία, που «έτρεξε» από το Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik, έλαβαν μέρος όλοι οι σπουδαστές που κέρδισαν τον τίτλο του σπουδαστή της εβδομάδας τους δύο πρώτους μήνες του «House Of Fame» και ηχογράφησαν τραγούδια στο Panik Room. Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το τραγούδι «Μίλα Της», με τον νεαρό σπουδαστή να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Όπως έκανε γνωστό ο CEΟ της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, συνολικά καταγράφηκαν 250.000 ψήφοι από τις οποίες ο Στέφανος και το «Μίλα Της» πήραν τις περισσότερες, ενώ το γύρισμα του music video θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Φοίβος μαινόμενος - Οι φαλτσαδούδες και οι χοντράδες

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Φοίβος έβαλε στο στόχαστρο μερικούς εκ των σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας και είπε τη γνώμη του όπως πάντα «έξω από τα δόντια». Αρχικά κατσάδιασε τη Βένια, για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Κόνυ. «Έχεις μεγαλύτερο στόμα από τους άλλους» της είπε χαρακτηριστικά. «Φαλτσαδούρα» χαρακτήρισε την κοινή εμφάνιση του Στέφανου με τη Μαριάννα στα διάσημα «Push Ups» της Πωλίνας και του Χρήστου Δάντη. Ο Φοίβος ρώτησε τον Στέφανο αν «την έχει ψωνίσει», με αφορμή την άσχημη αντίδρασή του, όταν του ανατέθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι. Τέλος ειρωνεύτηκε τον Γιώργο Ντίνο, για το πόσο ψυχή βάζει σε κάθε του ερμηνεία. «Πέθανα τώρα, με πετσόκοψες - ήταν χοντράδα αυτό που είπες» απάντησε ο Φοίβος στον σπουδαστή του «House of Fame».

Διαβάστε επίσης: House of Fame: Ο νικητής της ψηφοφορίας που θα γυρίσει video clip

Ελένη ΦουρέιραΦοίβοςHouse of Fameαποχώρηση