Τηλεόραση|20.05.2021 16:22

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το οδυνηρό τέλος του Μιλτιάδη - Το Twitter «έκλαψε» με τον θάνατο του Γραμματικού

Newsroom

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να... δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα! Μετά τη σκηνή με το θάνατο του Γραμματικού που συγκλόνισε τους τηλεθεατές, έρχεται και το τέλος του Μιλτιάδη από τα «χέρια» της Μυρσίνης. 

Ο Εισαγγελέας, που προσπαθούσε να κλείσει στη φυλακή τον Δούκα, δολοφονήθηκε λίγο πριν από το τέλος του χθεσινού επεισοδίου (19/5). «Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Υ/Γ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: "Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!"» έγραψε, χαρακτηριστικά, ο Σπύρος Σταμούλης στα social media.

T

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Αλέξη Γραμματικό από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Σπύρος Σταμούλης συγκίνησε με την ερμηνεία του στην τελευταία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου, ενώ η σημειολογία με το κόκκινο γαρύφαλλο που φορούσε στο πέτο σχολιάστηκε εκτενώς. 

Πλησιάζει το τέλος του Μιλτιάδη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Tv O’Clock», στα επόμενα επεισόδια, η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής, ο Λάμπρος και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να τις υπερασπιστούν μέχρι τέλους. Η σύζυγος του Δούκα αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω προετοιμάζονται για την καταιγίδα που έρχεται και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Στο μεταξύ, το σπίτι των Σεβαστών μυρίζει μπαρούτι και η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν μπορεί να περιμένει το χτύπημά τους και πηγαίνει μόνη ν' αντιμετωπίσει τον Δούκα. Τότε καταλαβαίνει πως ο ισχυρός άντρας δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες. Με τις μεθόδους που μόνο αυτός ξέρει θα τις κάνει να πληρώσουν.

Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης με τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους. Οι άντρες είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν να πειράξει τα κορίτσια και θα κάνουν τα πάντα για να τις προστατεύσουν, αλλά και να σταματήσουν το μένος του Δούκα και της Μυρσίνης.

Το σχέδιο της Μυρσίνης, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του περιοδικού, μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετρά τις πληγές του. Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της για τον φόνο του παιδιού της στις «Άγριες Μέλισσες» μόνο που ο Μιλτιάδης θα πληρώσει με τη ζωή του, προκειμένου να σωθούν τα κορίτσια.

Γιώργος Γάλλος: Μήλον της έριδος ο ηθοποιός για Καπουτζίδη – Παπακαλιάτη

Η μυθοπλασία, όπως όλα δείχνουν, θα έχει δυναμική παρουσία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Γι’ αυτό και όλοι όσοι προετοιμάζουν τις σειρές που θα μας παρουσιάσουν, επιθυμούν να έχουν στο δυναμικό τους, σημαντικά ονόματα, έτσι ώστε να δώσουν στο κοινό τους, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δύο από τις νέες σειρές που «στήνονται» αυτή την περίοδο, είναι αυτές που υπογράφουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Οι δυο ηθοποιοί και σεναριογράφοι έχουν ξεκινήσει ήδη να ψάχνουν για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα νέα τους σίριαλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο, το οποίο διεκδικούν και οι δυο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Γάλλο.

Διαβάστε επίσηςΆγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας φτάνει κοντά στο θάνατο και γλιτώνει τη φυλακή

Άγριες μέλισσεςspoilerANT1επεισόδια