Τηλεόραση|22.05.2021 10:39

House of Fame αποχώρηση: «Χώρισε» το ζευγάρι της ακαδημίας - 6 παίκτες στον τελικό

Newsroom

Ο μεγάλος ημιτελικός της Παρασκευής (21/5) στο «House of Fame» Live «ανέβασε» τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ ξανά στη σκηνή με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Ο τελικός του «House of Fame» θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά δύο παίκτριες αποχώρησαν και δεν θα συμμετέχουν, ενώ για άλλη μία φορά ο Φοίβος με τις «βιτριολικές» του ατάκες κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Διαβάστε επίσηςΕλένη Φουρέιρα: Πρόωρο τέλος για το House of Fame του ΣΚΑΪ - Έρχονται διπλές αποχωρήσεις

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής παρακολούθησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών και σχολίασαν όπως κάθε φορά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Κοντά τους βρέθηκαν οι καθηγητές, ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και ο συνθέτης και τραγουδιστής Άκης Δείξιμος εμψυχώνοντας και κάνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις.

Οι δυο παίκτριες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Κόνη Μπιζιντή και η Μαριάννα Κάρα, οι οποίες δεν πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο και έμειναν εκτός τελικού. Η Μαριάννα με δάκρυα αποχωρίστηκε τον Στέφανο, με τον οποίο έχει ζήσει τρυφερές στιγμές μέσα στην ακαδημία.

Μόνη ξέγνοιαστη στο συγκεκριμένο live ήταν η κατάξανθη πλέον Βένια Καραγιαννίδου, η οποία και είχε περάσει απευθείας στον μεγάλο τελικό του τάλεντ σόου από την περασμένη κιόλας εβδομάδα. Έτσι στο κλείσιμο της βραδιάς, μετά από τις σόλο εμφανίσεις τους αλλά και τα ξεχωριστά ντουέτα, έφτασε η ώρα να ανακοινώσει η απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα τα αποτελέσματα.

Η εξάδα του μεγάλου τελικού της Παρασκευής 29 Μαΐου είναι οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Jimmy Sion, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου!

Δηλητήριο η ατάκα του Φοίβου για τη Μαριάννα που αποχώρησε από το House of fame Live

Σε μια κόντρα εμφάνιση βρέθηκε στο House of fame Live  η Μαριάννα Κάρα που τελικά αποχώρησε. Η νεαρή σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ που έχει προκαλέσει αρκετές φορές τα αρνητικά σχόλια της κριτικής επιτροπής έπρεπε, αυτή τη φορά, να ερμηνεύσει την επιτυχία του Φοίβου, «Δηλητήριο». Ωστόσο ο ίδιος ο δημιουργός του τραγουδιού, ο Φοίβος έπρεπε αμέσως μετά να πάρει θέση.

«Η Μαριάννα με εντυπωσίασε στην αρχή, οι πρώτες της ίσιες κρατημένες νότες ήταν κουρδισμένες. Μετά στις ενδιάμεσες νότες, μέχρι να φτάσει ξανά στην επόμενη, γινόταν ένα σλάλομ και απέφευγε τον τόνο! Μια κατάβαση, ένα σερφάρισμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος στην παίκτρια του House of fame. «Και δεν είχες πει τέτοιου είδους τραγούδι, είναι και ελληνικό, είχες μες στο μυαλό σου ότι είναι και λαϊκό οπότε διπλός ο φόβος. Είπες για πρώτη φορά και δεύτερη φωνή, εντάξει, θα είναι παράλογο να έχουμε απαίτηση σε αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να είμαι παράλογος»

To twitter σχολιάζει τον Ημιτελικό του House of Fame

T
T
T
T
T
Ελένη ΦουρέιραHouse of FameΦοίβοςαποχώρηση