Τηλεόραση|28.05.2021 21:25

House of Fame τελικός: Εκρηκτικό σόου από Ελένη Φουρέιρα και οι πρόβες των 6 φιναλίστ

Newsroom

Απέχουμε λίγες ώρες από τον μεγάλο τελικό του «House of Fame La Academia» και στο σπίτι η συγκίνηση κυριαρχεί στις καρδιές όλων των συμμετεχόντων. Οι καθηγητές αποχαιρετούν τους σπουδαστές τους με δάκρυα στα μάτια και οι σπουδαστές κάνουν με τη σειρά τους τον δικό τους απολογισμό για την πορεία τους στην Ακαδημία. Λίγο πριν το live concert της Παρασκευής (28/5) όλοι οι συγκάτοικοι γίνονται μία αγκαλιά.  Στον τελικό η παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα θα κάνει μία εμφάνιση-έκπληξη τραγουδώντας ένα medley με τις μεγάλες επιτυχίες της και το νέο κομμάτι της «Μπορεί». Ποιοι είναι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού του House of Fame;

Η εξάδα του μεγάλου τελικού της Παρασκευής 28 Μαΐου είναι οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Jimmy Sion, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου! Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος δίνουν απλόχερα τις ευχές και τις πολύτιμες συμβουλές τους στους σπουδαστές και αφήνουν στο κοινό να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.

O CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος το απόγευμα της Πέμπτης (27-05) μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές χρήσιμα tips για τη δισκογραφία, ενώ συζήτησε μαζί τους το πώς φαντάζονται τον εαυτό τους στη μουσική σκηνή μετά το τέλος της Ακαδημίας. Παράλληλα, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε τι περιλαμβάνει το χρυσό συμβόλαιο με την Panik που θα υπογράψει ο νικητής, αφήνοντας τους φιναλίστ με το στόμα ανοικτό. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία - τέσσερα music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είναι ένας από τους έξι φιναλίστ του τελικού του House of Fame, που δημιούργησε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα του μουσικού ριάλιτι. Ο νεαρός τραγουδιστής, που είχε δοκιμάσει τη τύχη του στο παρελθόν και στο The Voice, απείλησε την παραγωγή και τους καθηγητές του ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί δεν μπορεί να ερμηνεύσει τα τραγούδια που του ανατέθηκαν. Τελικά θα βρεθεί κι εκείνος στον τελικό.

House of Fame: Οι πρόβες των παικτών πριν τον μεγάλο τελικό

Στις πρόβες των σπουδαστών βρέθηκε η κάμερα του «LoveIt» και μάθαμε όλα όσα θα συμβούν απόψε το βράδυ. Το σόου ανοίγει η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα με τις επιτυχίες, αλλά και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπορεί». Οι φιναλίστ ερμηνεύουν δύο τραγούδια. Ένα παλιό που το είχαν ξαναπεί σε live, αλλά και ένα καινούργιο. Οι τέσσερις από τους έξι ερμηνεύουν τραγούδι το οποίο είχαν πει στην πρεμιέρα τους και με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν την εξέλιξη που έχουν από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Στο σόου θα βρίσκονται παλιοί σπουδαστές που θα ερμηνεύσουν ένα medley, ενώ θα παραευρεθούν και οι συγγενείς των φιναλίστ. Στη σκηνή θα εμφανιστεί με δικό του τραγούδι - το οποίο έχει γράψει ο ίδιος - ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Η καθηγήτρια των σπουδαστών Βασιλική Ρόρρη μίλησε στην κάμερα: «Κάνουμε τις τελευταίες μας πρόβες και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Άγχος υπάρχει, αλλά είναι αυτό το ωραίο άγχος του τελικού. Δεν ζήσανε μόνο τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι έντονα, ζήσαμε και οι καθηγητές. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με τα παιδιά γιατί όλη αυτή η διαδικασία έχει πολύ αλισβερίσι ψυχής. Ήταν λογικό να βρεθούμε με τα παιδιά και θα μου λείψει αυτή η καθημερινότητα πάρα πολύ».

Η Πένυ Μπαλτατζή μιλάει για το πρόωρο τέλος του «House of Fame»

Η καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας Πένυ Μπαλτατζή μίλησε στο «Ευτυχείτε» για το πρόωρο κόψιμο του μουσικού ριάλτι και ανέφερε: «Νιώθω όμορφα που πήρα απόφαση να κάνω κάτι στην τηλεόραση, γιατί ήταν κάτι πολύ έξω από τα δικά μου πλάνα. Ήταν στοίχημα. Δεν τελείωσε πριν την ώρα τους, μία δύο εβδομάδες νωρίτερα είναι. Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, πάντα δίνουν ένα περιθώριο. Αναφορικά με τη Φουρέιρα ως παρουσιάστρια εγώ προσωπικά βλέπω ένα κορίτσι που κάνει μία φοβερή προσπάθεια. Η δυσφήμιση είναι καλύτερη διαφήμιση. Ελένη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα».

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef 5: Επική δοκιμασία για Διονύση και Μαρίνα - Ας πάει σπίτι του να τελειώνουμε

Έλενα Παπαρίζου στους επικριτές για τα κιλά της: «Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεγαλώνει, μικραίνοντας - Το βίντεο αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

Friends Reunion: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

Καίτη ΓαρμπήHouse of Fame τελικόςΦοίβοςΕλένη ΦουρέιραΓιώργος ΑρσενάκοςHouse of FameΓιάννης Πλούταρχοςτραγουδιστέςτελικός